Ji pasakoja, jog iš agentų gavo prašymą padaryti „vaikišką fotosesiją“.

Tai buvo man naujas iššūkis. Tačiau manau, kad man tokį įvaizdį sukurti pavyko. Man 22-eji, tačiau be makiažo galiu atrodyti daug jauniau, kas yra labai naudinga teatre ir televizijoje, reklamose. Makiažas prideda daug, todėl su juo aš galiu atrodyti 25-erių, o be makiažo 16-kos! Esu universali – galiu vaidinti įvairaus amžiaus personažus. O tai yra naudinga įvairių prodiuserinių ir reklamos kompanijų agentams ir atrankų vadovams“, – neslepia Simona.

Ji cituoja Disnėjų, kuris sakė: „Tikroji problema pasaulyje yra ta, kad per daug žmonių suauga“.

„Aš dar esu labai jauna, dar daug gyvenime turiu pamatyti, pabandyti ir dar daug klaidų padaryti. Nebijau tiek klysti, tiek ekspermentuoti – viskam dar turiu laiko. Išbandyti visokius stilius: tiek seksualų, tiek vaikišką man yra labai įdomu ir smagu. Tikiuosi, turėsiu galimybių dar daug naujovių išbandyti“, – sako S. Milinytė.

Naujausios fotosesijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)