Savo gimimo dienos vakarą ji praleido artimiausių draugių būryje. Viename sostinės restoranų moterys valgė gardžią vakarienę, grožėjosi įspūdingomis gėlių puokštėmis ir dalijosi smagiomis istorijomis.

„Tai vienas puikiausių mano gimtadienių. Švenčiau tik su geriausiomis draugėmis labai moteriškoje kompanijoje. Viska buvo taip gražu ir šventiška. Norėčiau dažniau praleisti laiką su draugėmis. Pasakojome linksmas istorijas, anekdotus, juokavome ir tiesiog linksmai leidome vakarą“, – įspūdžiais dalijosi Oksana.

Tiesa, O. Pikul-Jasaitienės ir jos mylimos močiutės gimtadienius skiria vos kelios dienos, todėl netrukus ji su mama ir sūneliu keliaus sveikinti ir jos. „Gimėme beveik tą pačią dieną, todėl esame ir kiek panašios. Abi be galo mylime savo darbą, esame kruopščios“, – sakė pašnekovė.

Paklausta, kokių dovanų šios gimimo dienos proga ji sulaukė iš namiškių, Oksana nusišypsojo: „Sūnelis, padedamas močiutės, nuo ryto piešė atviruką, kartu kūrė, o vyras apdovanojo gražiausiomis gėlių puokštėmis. Žinote, jis gėles dovanoja retai, bet galingai“, – juokėsi scenos atstovė.

Oksana tikisi, jog kitąmet laukiantis jubiliejus bus dar linksmesnis ir triukšmingesnis nei šis gimtadienis, kurį ji prisimins dar ilgai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)