Atvirame interviu žurnalui „Žmonės“ 33 metų moteris pasakojo, jog jųdviejų skyrybos įvyko dėl M. Stasiulio – K. Budukevičiūtės teigimu, jis susirado kitą moterį, tačiau jam pritrūko drąsos ateiti ir jai tai pasakyti.

Tačiau ji sako, jog skyrybų proceso lengvu nepavadintų.

„Deja, negaliu savo skyrybų proceso pavadinti nei kilniu, nei drąsiu, nei vyrišku“, – interviu žurnalui „Žmonės“ sakė pirmas gyvenime skyrybas ištvėrusi K. Budukevičiūtė.

DELFI primena, jog pora susipažino dar 2006-aisiais, o susituokė 2011 metais. M. Stasiulis mylimosios rankos paprašė Las Vegase.

Tai buvo ne pirmoji M. Stasiulio santuoka. Pirmą kartą jis vedė būdamas 22-ejų, tačiau santuoka sėkminga taip pat nebuvo. Su pirmąja žmona išsiskyrė nepraėjus nė metams po vestuvių.

Mindaugo ir Karolinos skyrybų prašymas Vilniaus miesto apylinkės teismą dar 2016-ųjų pabaigoje, tačiau oficialiai pora buvo išskirta tik 2017-ųjų lapkritį, po to, kai jie nusprendė skirtis bendru sutarimu. Skyrybų procesas dėl vieno iš sutuoktinių kaltės buvo pradėtas M. Stasiulio iniciatyva.

Pramogų pasaulyje jau kurį laiką sklando kalbos, jog M. Stasiulio širdį užkariavo TV laidų vedėja Gabrielė Martirosionaitė, tačiau tiek vienas, tiek kitas tai neigia ir apie naujai užgimusius jausmus nekalba.

Gabrielė Martirosianaitė, Mindaugas Stasiulis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (422)