Tad linkėjimus ir padėką savo klausytojams Inga siunčia iš saulės nubučiuoto auksinio paplūdimio.

„Ačiū visiems prijaučiantiems, klausantiems ir draugaujantiems. Mylimiausios apdovanojimą pelniau tik jūsų dėka. Tad dalinuosi juo su jumis ir siunčiu gabalėlį šilumos ir saulės!“ – gera nuotaika spindi I. Valinskienė.

Inga Valinskienė Seišeliuose

Kad žmonai nepavyko sudalyvauti šventėje, šiek tiek kaltas jaučiasi ir A. Valinskas.

„O buvo taip: man paskambino Gintaras Zdebskis. Kol pasilabinom, pasišnekėjom, prabėgo apie 10 minučių. Po to jis pranešė apie apdovanojimus ir pakvietė Ingą dalyvauti, nes yra nominuota. Pasveikinau jį, kad nuostabi idėja tampa kūnu, bet... galime turėti bėdą. Man išvažiavus iš namų, Inga kaip tik užsakinėjo kelionę į Seišelius. Kai paskambinau, paaiškėjo, kad kaip tik prieš tas pačias 10 minučių ji patvirtino užsakymą, tad nebebuvo, kur trauktis“, – pasakoja A. Valinskas.

Pailsėti į rojų Žemėje vadinamas Seišelių salas, viena garsiausių pramogų pasaulio porų ištrūko dviem savaitėms. Po atostogų I. Valinskienės laukia naujų dainų įrašai, koncertai, filmų garsinimo darbai, o A. Valinskas „ners“ į laidų filmavimus ir pasiruošimą jubiliejiniams, šiemet jau 20-tą kartą vyksiantiems humoro apdovanojimams „Auksiniai svogūnai 2018“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)