Netrukus po Naujųjų Žilvinas dalyvavo Australijos garsenybės Christos Billich ir jos vyro, dailininko bei kolekcininko Charleso augintinių vestuvėse.

„Jos augintinė gali pasigirti itin prabangiu gyvenimu. Kelionės verslo klase, „Louis Vuitton“ rankinis bagažas, šampanas, ikrai, vardinės suknelės ir net 70 tūkstančių sekėjų „Instagram“ tinkle, – vardijo Žilvinas. – Tai išties super gyvenimas šunytei, kuri dabar antrą kartą tuokėsi su katinu Frostu. Per vestuvių ceremoniją buvo surinkta 50 tūkst. Australijos dolerių lygių teisinių vedybų judėjimui.“

Sutuoktiniai Charlie ir Frost

Beje, Ž. Grigaitis tapo ne tik vestuvių svečiu, jis papuošė Christos augintinę. „Buvau maloniai nustebintas, kad Christa paprašė sukurti kelias sages Charlie ir jai, kad kartu derėtų. Buvo sunkoka užduotis, bet atrodo, kad pavyko“, – šyptelėjo Žilvinas.

Žilvino Grigaičio viešnagės Australijoje akimirkos:

O sutuoktiniai – tikros socialinių tinklų žvaigždės. Katinas Frost, su kuriuo susituokė šunytė, turi dar daugiau „Instagram“ sekėjų nei pastaroji – net 100 tūkstančių. „Galima tik pasidžiaugti, kad mano draugai moka džiaugtis gyvenimu ir padeda kitiems, net ir benamiams gyvūnams“, – pasakojo pašnekovas.

Įspūdingas vestuves Australijos garsenybės surengė iš karto po didžiųjų švenčių, kol neprasidėjo darbų maratonas. Christa tuoj vėl grįš į serialo „Housewifes of Sidney“ filmavimo aikštelę, o Charlesas toliau darbuosis organizuodamas naujos galerijos atidarymą bei parodas.

Žilvinas Grigaitis

Pokalbio pabaigoje Žilvinas pridūrė, kad nors ir oras Australijoje išties vasariškas, vietinių nuotaikas temdo kylančios kainos. „Nauji įstatymai, mokesčiai ir brangstanti kava“, – vardijo Žilvinas, pabrėždamas, kad net ir Australiją kartais užtemdo pilki debesys.

Tiesa, tai ne pirmoji šunytės Charlie santuoka. Pirmąjį kartą „prie altoriaus“ ji žengė prieš dvejus metus. Deja, nesutapus charakteriams, jiedu išsiskyrė.

Augintinių vestuvėse prieš dvejus metus dalyvavęs Žilvinas pasakojo, jog ir pats gerokai nustebo, kai gavo pakvietimą į tokią puotą.

Katinas Frost

„Jei kas nors prieš metus man būtų pasakęs, kad būsiu pakviestas į katytės ir šuniuko vestuvių puotą, būčiau pagalvojęs, kad didesnės nesąmonės negalima sugalvoti. Bet kai tai tampa faktu ir matai, kad žmonės gali padaryti įspūdingą šventę ne tik sau, bet tuo pačiu surinkti ir neįtikėtinas pinigų sumas labdarai, susimąstau... Juk ne tik turtingi australai, bet turbūt ir Amerikos ar Prancūzijos bei kitų tautų atstovai gali sau tai leisti vardan pagalbos kitiems“, – tuomet kalbėjo Žilvinas.

Po vestuvių augintiniai ilsėjosi milijonus kainuojančiuose apartamentuose Sidnėjuje.

Šunytė Charlie pirmosios santuokos metu
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (354)