"Nelabai daug jau ir beliko laukti, pora mėnesių. Kovą turėtume sulaukti naujo šeimos nario", - atskleidžia G. Valaitytė-Bikuvienė ir priduria, kad kaip pirmagimis Vytautas, taip ir antrasis vaikelis šeimoje yra be galo laukiamas, o laukimas jai, jaunai mamai - vienas maloniausių ir smagiausių gyvenimo etapų.

Gintarė pasakojo besijaučianti labai gerai ir iki šiol galinti dirbti savo studijoje "Amber". "Manau, kad kiek sveikata toliau leis, tiek dirbsiu. Nežinau, ar iki pat pabaigos pavyks, žiūrėsiu, ar galėsiu. Tačiau iš tiesų kol kas viskas vyksta įprastu režimu - dirbu visomis savaitės dienomis. Tiesiog taip išėjo, daugiau darbų atsirado, stengiuosi jų neatsisakyti", - pasakojo ji.

Pašnekovė neslėpė jau planuojanti ir naujojo rudens sezono darbus, kuriuos žada pradėti šių metų rugsėjį.

"Manau, reikės po gimdymo truputį pailsėti, skirsiu daug dėmesio vaikeliui, o jau nuo rugsėjo - naujas sezonas ir naujų darbų pradžia. Tikiuosi grįžti būtent tuomet, kada ir planuoju - rudenį", - pasakojo G. Valaitytė-Bikuvienė.

Paprašyta atskleisti būsimo vaikelio lytį, G. Valaitytė-Bikuvienė sakė, kad ją su vyru jiedu žino, tačiau kol kas norėtų išlaikyti paslaptyje.

"Galiu pasakyti, kad pirmagimis mūsų visiškai neišgąsdino, todėl planavome ir antrą vaiką, o šis laukimas mus abu labai džiugina. Tarpas tarp mūsų abiejų vaikų bus pusantrų metų, vaikai bus vos ne pametinukai. Yra sakančių, kad bus nelengva, tačiau kadangi jau su pirmagimiu turime puikios patirties, su juo viskas buvo labai gerai ir sklandžiai, pamanėme, kad nėra jokios priežasties laukti ilgiau. Dievas taip davė, kad viskas vyksta taip, kaip ir planavome", - pasakojo pašnekovė ir pridūrė, kad abu su sutuoktiniu mano, jog ir vaikams jau ūgtelėjus bus drauge augti smagiau.

Amžiną meilę Gintarė ir Vytautas vienas kitam prisiekė 2015-ųjų vasarą, viešnagės Jungtinėse Amerikos Valstijose metu. Pirmagimio Vytauto pora susilaukė 2016-ųjų liepos pradžioje.

Gintarė ir Vytautas Bikai su pirmagimiu Vytautu - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)