„Ne tie pinigai, jų neskaičiuoju, bet tas moralinis suvokimas, kad yra tokia žmonių kategorija, tas labiausiai trenkia per galvą, – DELFI kalbėjo Saulius. – Pinigus uždirbsiu, kasdien einu į darbą, juk neisiu vogt, gražiai padainuosiu ir užsidirbsiu. Bet yra ta terpė žmonių, kurie galvoja kitaip. Taip ir sovoki, kas yra gyvenimas.“

Ir nors penktadienis jam buvo pažymėtas ne itin linksmomis emocijomis, jis neprarado humoro jausmo: „Gal vagys neturi ką valgyt?“

„Mercedes“ automobilį vairuojantis S. Prūsaitis neteko veidrodėlių. Pasidomėjus, ar lengva buvo laviruoti miesto gatvėmis nestebint vaizdo pro šoninius veidrodėlius, jis nusijuokė ir tarė: „Aš pareigingas pilietis ir be veidrodėlių niekur nevažiuoju. Juk tai kelio taisyklių pažeidimas“.

Beje, anot Sauliaus, tai, kad jis tapo ilgapirščių taikiniu, nėra atsitiktinumas. „Domėjausi, kiek kainuos ir tuo pačiu pasikalbėjau su „Silberauto“ vyrais. Jie pasakojo, kad tai trijų mėnesių senumo mada. Grįžta tendencija vogti viską, kas blizga. Reiškia, gyvenimas ritasi žemyn“, – kalbėjo S. Prūsaitis.

Šis įvykis Sauliui tapo sunkesnis ne materialiai, o moraliai. Bendraudamas su DELFI jis prisiminė trisdešimties metų senumo įvyki, kuomet jo tėtis, nusipirkęs „Lada“, taip pat nukentėjo nuo ilgapirščių. „Pamenu, kai tėtis grįžo ir besispjaudydamas sakė, kad veidrodėlius pavogė. Dabar aš tėtis ir dabar dukra mane tokį besispjaudantį mato“, – lygino S. Prūsaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)