Kai Ballai jau norėjo baigti konferenciją, būryje buvusi KK2 žurnalistė Evelina Pavliukovič šūktelėjo, jog turi dar vieną klausimą. „Tu man patinki, o ar aš tau patinku?“ – šūktelėjo žurnalistė ir sukėlė didžiulę susirinkusios žiniasklaidos juoko bangą. Jai nurimus žurnalistė šūktekėjo dar kartą: „Ar turi merginą?“

LiAngelo akivaizdžiai nesitikėjo tokio klausimo. Jis tiesiog šypsojosi, o iš lūpų buvo galima išskaityti tyliai ištartus žodžius „ačiū“ ir „gerai“.

Žurnalistės klausimas neliko nepastebėtas. Netrukus po konferencijos sporto žurnalistas iš ESPN televizijos Jeffas Goodmanas „Twitter“ tinkle paviešino Evelinos nuotrauką ir prirašė: „Tai Evelina Pavliukovič, kuri ką tik „pavogė“ visą dėmesį, kai uždavė klausimą LiAngelui. Ji dirba KK2, LNK TV“.

Į Lietuvą su ditirambais atsikrausčiusi Ballų šeimynėlė planuoja užsibūti. Taip teigė jos „galva“ LaVaras Ballas, Krepšinis.lt paklaustas, kiek ilgai jo socialiniuose tinkluose išgarsėję sūnūs LaMelo ir LiAngelo ketina žaisti Prienų-Birštono „Vytaute“. Daugiau apie tai skaitykite čia.

Konferencijos vaizdo įrašas:

Akimirkos iš spaudos konferencijos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)