„Naujieji metai – šventė, kuri mano namuose visuomet laukiama. Tai metas, kuomet peržvelgiu praėjusių metų tikslus, įvertinu įgyvendintus darbus ir imuosi naujų. Šiais metais tradicijos laikysiuosi. Jau dabar žinau, ko galiu pasimokyti iš praėjusių metų ir į ką koncentruotis reikės kitąmet. Be to, laikas naujos pavasario-vasaros kolekcijos kūrybai“, - pasakojo I. Kvedarienė.

Pasak dizainerės, 2017-tieji metai buvo itin sėkmingi, darbingi ir atveriantys naujas galimybes.

„Galiu drąsiai teigti – šie metai buvo išties puikūs. Jie buvo pilni veiksmo, o sutikti žmonės – geri ir darbštūs. Tikiu, jog pavyko įgyvendinti visus tikslus. Vienas svarbiausių – nauja vyriškų drabužių linija. Šie laisvalaikio drabužiai buvo mano siekis ir noras. Beje, kiek teko išgirsti nuomonių – sėkmingas žingsnis, kurį plėtoti planuoju ir kitais metais. Pažadu, kitais metais daugiau dėmesio skirsiu vyrams. O naujų, vyriškų drabužių pavyks išvysti jau neilgai trukus“, - dėstė kūrėja.

Įkvėpimo ji semiasi iš šeimos ir sūnaus.

„Niekam ne paslaptis, jog šeima man – didžiausias turtas ir įkvėpimas. O idėjos sukurti kažką naujo gimsta, kuomet kuriu drabužius savo sūnui. Manau, jog artėjančių metų kūrybai įtaką padarys mano artimieji. Juk, kai esi laimingas, mylintis ir mylimas – visi darbai tampa ne tokie sunkūs, o svajonės pasiekiamos.

To ir kitiems norėčiau palinkėti. Imtis mėgstamos veiklos ir būti paprasčiausiai laimingiems. Tuomet viską, ką suplanavote pavyks įveikti be rūpesčių ar įtampos, o su šypsena veide ir ryžtu“, - pokalbį baigė Indrė Kvedarienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)