Penktadienio vakarą menų fabrike „Loftas“ surengtame koncerte „Kovotojo Teodoro gimtadienio koncertas“ skambėjo „Freaks On Floor“, „The Ball & Chain", „The Roop", „Kūjeliai", „Sisters On Wire", „The Station". Taip pat pasirodė ir Miss Sheep, Bjelle, Monika Linkytė, Žalvarinis bei Monika Liu.

Koncerto metu surinktos lėšos bus skirtos gydymui Prancūzijoje, mat Lietuvoje tokia operacija dvimečiui būtų per daug rizikinga, o Gustave Roussy vėžio institute taikomi pažangiausi gydymo metodai suteikia rimtą galimybę pasveikti.

Į palaikymo koncertą atėjo ir grupės "Biplan" gitaristas Olegas Aleksejevas, grupės "Žas" nariai Gidonas Šapiro ir Marius Berenis, aktorė bei visuomenės veikėja Nijolė Oželytė ir kiti žinomi žmonės.

Ant scenos užlipęs Teodoro tėtis negailėjo padėkos žodžių ir pats sakė, jog iki sužinojo apie sūnelio ligą, viską matė tarsi kitaip ir sureikšmindavo dalykus, kurie iš tiesų niekada nebuvo tokie svarbūs. „Tavo problema atrodo pati didžiausia, kol nepatai didesnės šalia. Pradedi matyti, kad pasaulyje yra daug didesnių bėdų", - sakė jis.

Viso koncerto metu žmonės yra skatinami paremti berniuko gydymą skambinant trumpuoju numeriu 1402 (skambučio kaina 1,5 Eur). Aukoti galima ir per „Revolut" numeriu +370 618 76572, „PayPal" labdaros sistemoje „Youcaring": https://www.youcaring.com/ teodorassadauskas-1035575

Taip pat galima pervesdami tiesiai į Teodoro kovos su smegenų vėžiu paramos ir labdaros fondą, sąskaitos numeris: LT774010051004141201. Visos gydymui nepanaudotos lėšos bus pervestos fondui „Rugutė", remiančiam vaikus, sergančius onkologinėmis ligomis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)