Žinios sukrėstas viešųjų ryšių specialistas Saugirdas Vaitulionis savo mintimis pasidalijo feisbuko paskyroje. „Aš seniai sakau, kad žaliavalgystė, veganystė ar dar kokia nors madinga nevalgystė man yra tas pats, kas silpnaprotystė. Štai akivaizdus pavyzdys. Realiai, ką šita darė su savo vaiku, yra grynų gryniausias nusikaltimas. Nu klaiku“, – pratrūko Saugirdas.

Saugirdas Vaitulionis

DELFI jis pridūrė, jog, jo nuomone, suaugę žmonės gali rinktis bet kokią mitybą, tačiau kūdikis neturi teisės apsirinkti: „Visi sąmoningi žmonės gali valgyti viską, ką rik nori. Jei pageidauja, tai nors ir Gedimino kalno nuošliaužas, bet prie kodėl dėl tėvų turi kentėti vaikas?“

Savo nuomone pasidalijo ir žinomo futbolininko Darvydo Šerno žmona Sandra. Žinoma moteris socialinio tinklo paskyroje pasidalijo žinute, kurioje išreiškė savo pasipiktinimą. „Ir vėl grįžtam prie to paties. Suaugęs žmogus tikrai gali daryti su savimi ką nori, bet baikit eksperimentuoti su savo vaikais. Žaliavalgystė, jokių skiepų ir t.t. Vietoj to, kad džiaugtųsi sulaukusi sveiko vaiko, nutaria pati jį pakankinti. Aš tikrai ne super mama, bet nu blyn!!!“, – rašė žinoma moteris.

Sandra Šernė

Nusilpęs kūdikis buvo pristatytas į Vilniaus Santaros klinikų Vaikų ligoninę. Kaip pranešė BNS, kūdikis į gydymo įstaigą buvo pristatytas dėl visą savaitę užsitęsusio vėmimo, viduriavimo, vangumo ir irzlumo. Nustatyta, kad vaikas kenčia dėl baltymų ir didelio vitamino B12 trūkumo, sveikatai pavojingos mažakraujystės. Būklei pablogėjus, vaiką teko gydyti Vaikų intensyviosios terapijos skyriuje. Pasak medikų, tokios kritinės vaiko būklės priežastis – veganiška mamos ir kūdikio mityba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)