Kadangi scenos atstovų sūnus jau seniai svajojo apie savo augintinį, domėjosi veislėmis, šunų priežiūra, jie nusprendė, jog atėjo laikas išpildyti berniuko norą.

„Šunelis vardu Liza. Ji gimė profesionalių veisėjų šeimoje. Ja ten buvo puikiai rūpinamasi. Net ir pirmąsias komandas išmoko. Šunelis mūsų namuose dar visai neseniai, tačiau jokių šunybių neprikrėtė. Visuomet keliasi tokiu laiku, kokiu esame įpratę ir mes. Augintinė švari ir tvarkinga. Žmonės, kurių namuose ji gimė, tikrai puikiai pasirūpino“, – įname džiaugėsi Milisandra.

Dar prieš špicų veislės augintiniui pasiekiant poros namus Vilniaus užmiestyje, M. Radzevičienė dažnai lankė būsimą savo namų gyventoją. „Norėjau, kad šunelis priprastų ir atvykus į naujuosius namus nebūtų šoko. Su dideliu džiaugsmu važiuodavau į kiekvieną susitikimą. Nuostabu, kiek laimės į namus atneša augintinis“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)