Apkaltino nelegalia veikla ir paviešino seksualių nuotraukų

„Prieš tai, kai sulaukė šlovės šioje laidoje, iki pat šios minutės Dovydas Laukys buvo ir yra gerai žinoma ir aktyvi homoseksualų interneto prostitutė Kauno ir Vilniaus regionuose“, – tokie kaltinimai Dovydui Laukiui pasiekė Lietuvos žiniasklaidą.

Anoniminiame laiške buvo teigiama, jog Dovydas esą užsiiminėjo intymaus bendravimo paslaugų teikimu per vaizdo kamerą. Prie laiško, kuriame buvo prašoma pašalinti Dovydą iš projekto, buvo prisegtos ir intymios jo nuotraukos.

Pats Dovydas, kuris „X Faktoriuje“ dalyvauja ne kaip vienas asmuo, o kaip dueto „120“ narys, žiniasklaidai paaiškino, kad laišką greičiausiai atsiuntė jau kelerius metus jį šantažuojanti mergina. Jo tikinimu, tai buvusi jo simpatija.

Grupė "120" (Dovydas Laukys - kairėje)

Dovydo teigimu, mergina už tylą reikalavo piniginės kompensacijos. Jam nepanorus mokėti pinigų už tylą, ši ėmėsi veiksmų – laiškus su jo nuotraukomis bei išgalvotais kaltinimais ėmė siųsti žiniasklaidai.

„Ji buvo tokia nuoširdi, gražiai su manimi bendraudavo. Mes prakalbėdavome per „Skype“ po keletą valandų. Net mano mama ją pažinojo. Galiausiai mūsų nuoširdus bendravimas peraugo į seksą per „Skype“. Net neįsivaizdavau, kad ji mane apgaudinėja, o po kelių metų prasidės šantažo atakos“, – pasakoja vaikinas.

„Jaunystė yra toks laikas, kai yra labai lengva kažkuo susižavėti net nepasigilinus, koks yra kitas žmogus. Tai yra naivus, pašėlęs laikas. Esu pavyzdys, kad jaunimas turėtų pasisaugoti. Ypač neaiškių santykių per internetą. Saugokitės atvirumo, nerodykite visiems savo nuogo kūno. Tai gal išlįsti bet kokiu gyvenimo periodu kaip vaiduoklis. Mes visi nuogi esame vienodi, visi mylimės, norime meilės. Tačiau kai tai yra paviešinama internete viešai, nėra labai malonu“, – po to, kai žiniasklaidą pasiekė anoniminis laiškas, teigė Dovydas.

Istoriją pradėjo narplioti policija

DELFI žiniomis, Dovydas po šio laiško kreipėsi į policiją. Jau pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Kadangi dabar visas reikalas yra rimtesnis ir viešesnis, tai nuvažiavau tiesiai į prokuratūrą, parašiau pareiškimą ir viskas, labai paprasta. Mane apklausė ir dabar, kaip supratau, kaupia įrodymus“, – pasakojo Dovydas, kuris į policiją norėjo kreiptis jau prieš metus, tačiau tąkart pareigūnai esą suabejojo situacijos rimtumu.

Grupė "120" (Dovydas Laukys - kairėje)

Žiniasklaidą pasiekė ne vienas Dovydą šmeižiantis laiškas, kuriame buvo ne tik nuotraukų, bet ir vaizdo įrašas. Pats Dovydas tikina, kad laiškuose siųsta informacija jam tikrai nebuvo staigmena.

„Visas šis reikalas vyksta jau kokius penkerius ar šešerius metus. Nepamenu, kada pirmą kartą man parašė, – pasakojo Dovydas. – Tačiau viskas buvo dvejiems ar trejiems metams nutilę.“

Ar Dovydas tikisi, kad greitu metu pavyks išsiaiškinti tiesą bei atgauti ramybę? „Manau, kad viskas paprasta: visi šie dalykai perėję į teisinę pusę ir aš nesustosiu, kol jie bus surasti. Dabar mane konsultuoja profesionalūs teisininkai, todėl tiesiog laukiu kito žingsnio“, – šyptelėjo Dovydas.

Grupės „120“ pasirodymai „X Faktoriuje“:

Grupė „120“ – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)