Į premjerą Laikinojoje sostinėje atvyko filme vaidinę aktoriai A. Bružas, L. Pobedonoscevas, K. Glušajevas, M. Vaitiekūnas, modelis Simona Burbaitė, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis, aktorė Ineta Stasiulytė, modelis Solveiga Mykolaitytė, atlikėjas Jonas Nainys su žmona Simona ir kt.

Premjeroje kartu su mylimuoju pasirodžiusi S. Mykolaitytė sakė, jog į Lietuvą sugrįžo tik trumpam. Gimtojoje Marijampolėje kartu su artimaisiais ji praleido visas šventes, o į Kauną atvyko pamatyti filmo, kuriame galima pamatyti ir ją pačią.

„Matai, kopiu karjeros laiptais (juokiasi). Pirmuosiuose filmuose buvo galima pamatyti mane tik ne byliose scenose, o dabar gaunu vaidmenų su žodžiais. Iš tiesų labai smagu, kad premjera vyksta šventiniu laikotarpiu. Jaučiuosi šventiškai, o į premjerą atvykome kartu su visa draugų kompanija“, – besišypsodamas pasakojo žinomas modelis.

Tiesa, į premjerą žvaigždės ir šou pasaulio atstovai vyko gana neįprastai. Juos atvežė tarsi į mokyklos ekskursiją dviem autobusais. Visos kelionės metu aktoriai linksminosi ir laidė juokelius apie mokyklos laikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)