DELFI jau rašė apie tai, kad dviejų LRT laidų autoriai Edmundas Jakilaitis ir Haroldas Mackevičius mėgino išgauti iš „valstiečių" vadovo ir „Agrokoncerno" akcininko Ramūno Karbauskio atsakymus į klausimus apie jo trąšų verslą ir paneigti atsiradusias abejones, kad jis prekiauja rusiškomis trąšomis su priedais, taip nemokėdamas antidempingo mokesčių.

Kiek vėliau, sulaukę R. Karbauskio atsakymų, žinomi vyrai nenurimo ir dar kartą išsakė nuomonę.

Neilgai trukus galimai pasisakyti panoro ir E. Dragūnas – Sel. Tačiau jo nuomonė nestokojo ir necenzūrinės leksikos. Vėliau kitoje E. Dragūno paskyroje pasirodė įrašas, kad tai - ne jo žodžiai.

„Tai, Hari, tu tiesiai šviesiai kaip ūkininkas ūkininkui sakyk, kad nori biški trąšų nemokamai gauti, o dabar visokiais išvedžiojimais varai", – buvo sakoma įraše, kuris netrukus buvo pašalintas.

Į diskusiją netruko įsijungti ir komentatoriai.

„Sekančiame Selo atsisveikinimo koncerte bus daug garso, šviesų ir trąšų. Nu, ir dar Karbauskis kažkur“, – rašė vienas jų.

„Rašė tikriausiai sraigtasparniu skrisdamas. Laisvą minutę tarp koncertų“, – po šiandienio pranešimo, jog koncertuodamas Klaipėdoje Selas stengsis pasirodyti ir Donato Montvydo koncerte Kaune, juokėsi internautė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (289)