Anot A. Valinsko, dainą sukūręs Kęstutis Lušas buvo ne tik vienas iš šio kūrinio kūrėjų, tačiau ir E. Masytės gyvenimo draugas.

„Mes renkame šimtmečio dainą, o ne šimtmečio interpetaciją ir labai dažnai tos dainos, kurios mums yra mylimos ir istoriškai sėdi ne tik ausyse, bet širdy ir kraujyje, ir kai jas atlikėjai pasidaro kaip savo repertuaro dainą pagal save, jos nuskamba taip, kaip turi dainuoti Jurga. <...> Muzikos autoriai čia parašyti Rimas Petrauskas ir Eurika Masytė. Aš žinau vieną dalyką, kad šios dainos bendraautorius buvo ir amžiną atilsį Kęstas Lušas, kurie kartu su Eurika Masyte buvo gyvenime pora ir jis tiesiog tos dainos savo dalį padovanojo E. Masytei. Jis girdėdamas šią versiją, manau, grabe vartosi. Negalima taip daryti. Mes ne tokią dainą mylėjome ir ne tokią ją atsimename. Aš manau taip."

Į šiuos žodžius sureagavusi atlikėja savo „Facebook“ paskyroje paliko įrašą, kuriame komisijos nariui pasiūlė patikrinti faktus. „Arūnai, faktus reikia tikrinti, bet tikrai dėkinga už palaikymą“, – rašė ji.

DELFI susisiekus su E. Masyte ji patvirtino, jog stebėdama televiziją girdėjo A. Valinsko komentarą ir pabrėžė, jog jis buvo neteisingas. „Nėra jokio konflikto. Tik Arūnas paskelbė neteisingus faktus. Tiesa ta, kad Kęstutis Lušas nėra dainos Laisve autorius ir mes nebuvome pora“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)