„Nusprendėme, kad eisim į namus po vestuvių. Kad aš, kaip vyras, tą dieną įnešiu nuotaką į guolį", – pasakoja aktorius.

Jis prisimena, kad visi draugai negalėjo suprasti tokio poros apsisprendimo ir gąsdino G. Savicką, kad po vestuvių bus labai sunku. „Ir visi tie 4 draugai, kurie man taip sakė, kartu gyveno iki vestuvių ir visi jie yra išsiskyrę", – pabrėžia aktorius.

Pasak jo, nėra ir negali būti taisyklių, kaip elgtis iki ar po vestuvių. „Man šeimyninis gyvenimas labai patinka. Tikrai. Galėjau ir anksčiau „apsiženyti", – entuziazmu trykšta G. Savickas.

Tiesa, pačios vestuvės aktoriui buvo „nelabai". Jis sako nemėgstantis 2–3 dienų švenčių.

Tiesa, iki vestuvių su dabartine savo žmona aktorius šiek tiek pagyvendavo tada, kai keliaudavo. Pavyzdžiui, jie kartu yra nuėję visą Šv. Jokūbo kelią.

„Mes ten labai gerai jautėmės. Nebuvo jokių problemų, jokių ginčių. Niekada. Mėnesį ėjome pėsčiomis 800 kilometrų ir niekada nebuvo pykčio, nesutarimo. Kiekvienas ėjome skirtingu tempu ir mums reikėjo jį suvienodinti. Kai tempai suvienodėjo, mes ir susituokėme", – kalba G. Savickas.

Nors po vestuvių praėjo jau keli mėnesiai, visų dovanų išpakuoti pora dar nespėjo, nes kitą rytą po šventės į jaunavedžių namus atkeliavo 4 dėžių porceliano servizas.

„Dabar tikrai ilgai galim neplauti lėkščių, kai tokį servizą turim", – juokauja aktorius.