Beata Nicholson su vyru susilaukė trečio vaikelio

Kulinarinių knygų autorė, televizijos laidų vedėja bei žurnalistė Beata Nicholson su vyru Tomu susilaukė trečios atžalos. Gandrai šeimą aplankė kovo pabaigoje.

„O džiaugsmų džiaugsme! Mano gyvenimas dar kartą pasikeitė vakar ryte susilaukus Harrisono. Šeima išties yra geriausias dalykas! Koks pavasaris“, – džiaugėsi T. Nicholsonas. Netrukus po jo feisbuke džiaugsmu pasidalijo ir pati Beata. „Ir nuo šiol jie trys! Gavom brolį lygiadienio proga, 3,9 kg ir 53 cm. Gražus tvirtas ir stebuklingas... Nesvarbu, kelintas vaikas, visada jausmas toks pats dieviškas, pasaulis – nuostabi vieta, pirmas mūsų vaikas gimęs Lietuvoje! Vadinsim Harrisonu angliškai arba Hariu lietuviškai“, – džiaugsmu dalijosi Beata.

Jurgita Jurkutė su vyru susilaukė dukros

Kovo 29-ąją pirmagimę pagimdžiusi aktorė ir televizijos laidų vedėja Jurgita Jurkutė-Širvaitė antradienio rytą savo feisbuko paskyroje paskelbė ir dukrelės vardą.

Dukrą Jurgita ir jos sutuoktinis verslininkas Rytis Širvaitis nusprendė pavadinti Kornelija. Kornelija yra lotyniškos kilmės vardas, reiškiantis „ragas arba laukinė vyšnia – sedula“. Kornelijos vardas buvo mėgiamas antikos laikais.

Šį vardą garsino 2 amžiuje prieš mūsų erą gyvenusi romėnų didvyrio Scipijono Afrikiečio duktė Cornelia Scipionis Africana. Ši moteris buvo laikoma romėnų moters idealu. Kornelijos vardas Europoje atsirado 18 amžiuje. Lietuvoje Kornelijos vardas pirmąkart buvo paminėtas 1833 metais. Plačiau šis vardas buvo pradėtas teikti praėjusio amžiaus 3 dešimtmetyje.

Ineta Puzaraitė susilaukė antrojo vaikelio: šeimą papildė berniukas

Žvagulių šeimoje, kuri jau augina dukrą Barborą, nuo šiol krykštauja ir berniukas.

2015-ųjų vasarą Inetos ir Ąžuolo Žvagulių šeimą aplankė pirmieji gandrai.

Ineta su Ąžuolu aukso žiedus sumainė kuklios ceremonijos metu Vilniaus miesto santuokų rūmuose. Trankesnes vestuves ir puotą artimiesiems jie ketino iškelti vėliau: „Bažnytinė santuoka mums abiems yra reikšmingesnė. Tai tada jau susikviesime visus. Dabar mums užtenka ir liudininkų“, – naujienų portalui DELFI iškart po civilinės santuokos įregistravimo sakė I. Puzaraitė. Poros santykiai į viešumą išlindo 2013 metų pabaigoje. 2014 metų rudenį Ineta su Ąžuolu persikraustė į bendrus namus.

Montvydas su žmona Veronika susilaukė antrojo vaikelio

Žinia apie porą tuoj aplankysiantį džiaugsmą pasklido praėjusių metų pabaigoje. Tuomet Donatas nebuvo linkęs viešai apie tai kalbėti. Pora nusprendė žinią pranešti apsilankydami Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatyme. Prieš fotografus stojusi Veronika pademonstravo gerokai suapvalėjusį pilvuką.

Kiek vėliau Donatas laime pasidžiaugė ir feisbuke. Paviešinęs šeimos nuotrauką atlikėjas rašė: „Iš visos širdies dalinamės žinia, kuri mums atsako į mūsų paieškas ir įkvepia kaip niekas kitas. Dalintis ja, tai reiškia nebijoti dalintis meile, kurios dėka laukiam artėjančio stebuklo. Taip, – mano mylima šeima prisijungia prie visų besilaukiančių. Ir taip gera. Vertiname visų rūpestį ir palaikymą“.

Guoda Pečiulytė su vyru Edvardu Špoku susilaukė pirmagimio

„Mama jaučiasi puikiai, viskas gerai, kaip po tokio įvykio“, – su šypsena kalbėjo E. Špokas, tėčiu tapęs naktį kovo pradžioje.

Pirmagimį tėvai pavadino Teodoru. Šis vardas yra vedinys iš graikų kalbos žodžių „theos“ ir „doron“, lietuviškai reiškiančių „Dievo dovana“. Teodoro vardas buvo labai mėgiamas antikos laikais ir ankstyvaisiais viduramžiais. Šį vardą turėjo turėjo net 26 šventieji asmenys ir 2 popiežiai.

Asmeninį gyvenimą po devyniais užraktais slepiančiai pora nelinkusi atvirauti, net žinią apie vestuves pavyko nuslėpti net dvejus metus. Tai, kad pora susituokusi, paaiškėjo tik 2015-ųjų balandį.

Irūna Puzaraitė susilaukė pirmagimio

Pernai vasarą aukso žiedus su mylimuoju Roku sumainiusi Irūna Puzaraitė-Čepononienė susilaukė pirmosios atžalos. Porai gimė berniukas.

Dar kovą, kai Irūna jau buvo įpusėjusi laukimą, vis dar bandė slėpti šią naujieną, nors kolegoms iš LNK televizijos tai jau seniai nebebuvo staigmena. Beje, tuo pat metu, kaip ir Irūna, šeimos pagausėjimo laukė ir jos sesuo Ineta Puzaraitė-Žvagulienė. Inetos ir Ąžuolo šeimą gandrai antrą kartą aplankė birželio pirmosiosmis dienomis.

Su DELFI kovą bendravusi buvusi Irūnos ir Inetos vadovė Laima Lapkauskaitė neslėpė, jog išgirdusi apie dvigubą džiaugsmą tiesiog neteko žado. „Įtariu, kad viena pirmųjų šią žinią sužinojau, kad žinojo jų vyrai ir aš, – nusijuokė L. Lapkauskaitė. – Labai smagu, tai kiekvienos moters svajonė, todėl reikia tik džiaugtis, kad pildosi. Kai sužinojau, tiesiog pasakiau „O, kaip faina“. Bus vienmečiai pusbroliai ar pusseserės.“

Operos solistas L. Mikalauskas su žmona susilaukė sūnaus

Liepos 3 dieną, pasaulį išvydo antroji operos solisto Liudo Mikalausko ir jo žmonos Sigitos atžala.

DELFI žiniomis, į pasaulį poros mažylis atkeliavo sverdamas 3,660 kg. „Žadame užauginti tikrą lietuvį Lietuvai“, – džiaugėsi ką tik sūnelio susilaukęs L. Mikalauskas. DELFI primena, jog pirmosios atžalos, dukros Gintarės, pora susilaukė 2014-ųjų birželio pradžioje. Pora susituokė 2011 metų vasarą Paberžės Švenčiausiosios mergelės Marijos apsilankymo bažnytėlėje po daugiau nei trejų metų draugystės.

Džiugas Siaurusaitis su mylimąja Lina Rastokaite susilaukė kūdikio

pora susituokė Las Vegase prieš septynerius metus. Jų liudininke tapo vietinė, meksikiečių kilmės darbuotoja. Jaunavedžiai, kurie iki tuoktuvių draugavo daugiau nei ketverius metus, vestuvėms buvo pasiruošę – vežėsi puošnius drabužius.

Po sutuoktuvių pora dar mėnesį keliavo po Ameriką, aplankė atokiausius jos kampelius ir pasisėmė įspūdžių dar metams į priekį. Grįžę jiedu surengė simbolinį vakarėlį draugams ir artimiesiems. „Grįžę draugus pasikvietėme į svečius, kepėme mėsainius, gėrėme visokius gėrimus – lauko šventė ir tiek“, – anksčiau yra sakęs Džiugas, teigdamas, kad tradicinių puotų ir iškilmių tikrai nebuvo. Džiugas Siaurusaitis sako, jog mintį susituokti Las Vegase padiktavo idėja išvengti šurmulio Lietuvoje – tiesiog norėjosi pabėgti ir susituokti. Tai antroji Džiugo Siaurusaičio santuoka – su pirmąja žmona aktorius susilaukė dukters Kotrynos ir sūnaus Roko.

Seimo narė A. Bilotaitė susilaukė kūdikio

Savo feisbuko paskyroje politikė pasidalijo mažylio nuotrauka ir dėkojo Vilniaus gimdymo namų medikams. „Vakar 21:07 val. gimė mūsų Jonas. Labai ačiū gydytojai Elonai Tvaronavičienei, akušerei Ingridai bei visiems šauniems Vilniaus gimdymo namų medikams už rūpestį ir šilumą. Abu su mažuoju jaučiamės puikiai.

Didesnio džiaugsmo tiesiog nebūna“, – rašė A. Bilotaitė. Savo asmeninį gyvenimą kruopščiai sauganti A. Bilotaitė žinią apie nėštumą iš pradžių bandė nutylėti, tačiau patvirtino pasidžiaugdama: „Tai labai laukta, didžiulis džiaugsmas kiekvienai moteriai“. Iš Klaipėdos kilusi A. Bilotaitė nuo 2008 dirba Seimo nare.

V. ir D. Česnauskiai susilaukė trečiojo vaikelio

„Sąrėmiai prasidėjo dar 8 val. ryto ir viskas vyko pagal planą. Tiek žmona, tiek dukrelė jaučiasi gerai“, – neslėpdamas džiaugsmo DELFI pasakojo Deividas.

Mergaitė gimė sverdama 3,71 kg. ir būdama 54 cm. ūgio. D. Česnauskis sakė, kad mergaitei jau iki gimdymo buvo išrinkę Emos vardą, o jos gimimo dieną yra ir šio vardo vardadienis. „Labai gražiai sutapo. Jau seniai žinojome, kokį vardą duosime ir gimus mergaitei nekilo dvejonių“, – pasakojo laimingas trijų vaikų tėtis. Vardas Ema yra trumpinys iš hebrajų kilmės vardo Emanuelė, reiškiantis „ Dievas su mumis“. Vokiečių kalboje vardas reiškia „Tobula“, polineziečių – „Mylima“. Emos vardu buvo pavadinta ir austrų šventoji, kuri dar kartais vadinama Hema.

Erica Jennings susilaukė dukters

Ericos nėštumą šeima ilgai slėpė. Metų pradžioje Erica ir Jurgis viešėjo Kolumbijoje, kur atšventė santykių dešimtmetį. Apie mylimosios nėštumą J. Didžiulis paskelbė pasidalydamas jaukia šeimos nuotrauka, kurioje E. Jennings simboliškai laikosi už jau suapvalėjusio pilvuko.

DELFI primena, kad pora jau augina du sūnus: Praną Emilijų ir Antaną. E. Jennings neapleido scenos beveik iki pat nėštumo pabaigos. Dar balandžio mėnesį šv. Kotrynos bažnyčioje paskutinį koncertą prieš motinystės atostogas surengusi atlikėja tiesiog švytėjo.

Laura Hanning Scarborough susilaukė dukros

2014-ųjų vasaros pradžioje šeimą su britu Tomu George'u Hanningu Scarboroughu sukūrusi Laura, prieš kelis metus ėjusi visuomenės aplinkos ministro patarėjos pareigas, susilaukė vaikelio.

„Nėščiosios kasdienybėje – jokio glamūro, tad susirinkti draugėms ir atšvęsti būsimą motinystę, kad ir šiek tiek „pasaldintai“ – labai į sveikatą“, – feisbuke pasidalydama Kristida Tida nuotraukomis rašė L. Hanning Scarborough. Tuo metu ji džiaugėsi kūdikio sutiktuvių švente.

Šventės metu visos susirinkusios moterys puošėsi baltais drabužiais, dalijo dovanas motinystės laukimu gyvenančiai Laurai bei pozavo nuotraukoms. Tarp artimiausių Lauros bičiulių buvo matyti ir Kaetana Numavičienė.

Dukros susilaukkusi Laura ją pavadino Margot Rose.

Aras Vėberis su mylimąja Martyna Kerbedyte susilaukė kūdikio

Po dvejų metų artimos draugystės muzikos pasaulio asas Aras Vėberis su mylimąja Martyna Kerbedyte susilaukė kūdikio. DELFI žiniomis porai gimė sūnus.

Aro ir Martynos sūnus pasaulį išvydo sausio 31 dieną.

Ne paslaptis, kad Martyna anksčiau buvo ištikima grupės „Naktinės personos“ gerbėja. Būdama paauglė ji net vadovavo A. Vėberio ir A. Chošnau grupės gerbėjų klubui.

Pora kartu nuo 2014-ųjų vasario. Tų pačių metų pabaigoje M. Kerbedytė patyrė siaubingą traumą, po kurios tik per stebuklą liko gyva. Moteris iškrito pro langą iš septinto aukšto. Martyna nukrito ant „Lexus“ automobilio, kuris po įvykio liko sumaitotas.

Linas Zareckas-Choras su mylimąja susilaukė kūdikio

Grupės „ŽAS“ narys, verslininkas Linas Zareckas su mylimąja susilaukė kūdikio. Šią žinią vyras pranešė savo feisbuko paskyroje.

„Mergaitė!“, – feisbuke rašė L. Zareckas. Netrukus po įrašu pasipylė daugybė sveikinimų. Tai jau antroji duktė L. Zarecko ir Kornelijos Kairytės šeimoje. Pirmagimės šeima susilaukė pernai taip pat sausio mėnesį. L. Zareckas-Choras su buvusia žmona Asta Pilypaite augina dvi dukras, vyriausia dukra jau paauglė.

Jonas Valančiūnui gimė antras sūnus

Jonas Valančūnas su žmona antrojo vaikelio susilaukė rugpūtį.

Vardas Tauras yra lietuviškas, reiškia „stumbras, laukinis jautis“. Reikšmė taip pat gali būti „doras, garbingas, taurus“. Tauro vardas taip pat gali būti kilęs ir iš lotyniško žodžio taurus.

Pirmojo sūnelio Jono šeima susilaukė 2015-ųjų kovą. Santuoką pora įregistravo dar 2013-ųjų rudenį, tačiau amžiną meilę prieš dievą prisiekė po pusmečio, Švč. Mergelės Marijos Gimimo bazilikoje.

Atlikėja A. Vedrickaitė susilaukė pirmagimio

Žinoma atlikėja Augustė Vedrickaitė kartu su savo širdies draugu Marijumi Šeiboku susilaukė pirmosios atžalos. Laimingos poros vaikelis pasaulį išvydo dar liepos pabaigoje.

Liepos 24-ąją gimusiam sūneliui žinoma moteris suteikė Arijaus vardą. Socialiniame tinkle „Facebook“ ji rašė: „ir tada tu supranti, kad pasaulyje nieko nėra svarbesnio. Nuo liepos 24d. oficialiai aš – mama, o jis – mano sūnus Arijus.“ Šis vardas yra graikų kilmės ir reiškia karo Dievą. Tai ambicingų ir valdingų žmonių vardas.

Žinomas krepšininkas Donatas Motiejūnas kartu su širdies drauge Paulina Popek susilaukė sūnaus. „Jis susilaukė sūnaus“, – šią džiugią žinią žurnalistams patvirtino Lietuvos rinktinės treneris Dainius Adomaitis.

Tiek D. Motiejūnui, tiek ir jo mylimajai tai yra pirmoji atžala. Po rungtynių dėl šios priežasties krepšininkas buvo keletui dienų išleistas į Ameriką, kur gali sūpuoti savo sūnų. Tiesa, apie asmeninį gyvenimą ši pora niekada nebuvo linkusi atvirauti. Net ir tai, kad draugauja su žavia lenkaite Paulina, su kuria likimas jį suvedė žaidžiant Lenkijos klube, jis ilgą laiką neigė. Tai, kad jauna pora laukiasi žurnalistams buvo patvirtinta dar visai neseniai.

M. Katunskytė susilaukė trečio vaikelio

„Visi jaučiasi gerai, vaikutis sveikas ir gražus, – džiaugsmo neslėpė V. Katunskytė. – Ir mama gerai jaučiasi, ir berniukas, ir tėvelis laimingas.“ Berniukas gimė sverdamas 4 kilogramus. Pati Vitalija taip pat gyvena džiugiomis nuotaikomis: „O kaip nesidžiaugsi anūku, nauja gyvybė atėjo“.

Berniukui tėvai suteikė Arnoldo vardą. DELFI primena, jog atlikėja visai neseniai ryžosi trečiai santuokai. Po žinios apie tai, jog M. Katunskytė laukiasi trečiojo vaikelio, DELFI susisiekus su jos mama Vitalija Katunskyte, ši nepanoro atvirauti apie asmeninį dukros gyvenimą. Vis dėlto, ji pasidžiaugė, kad poros santykiai klostosi puikiai – Monika su mylimuoju Deividu susituokė.

Atlikėja Baiba su vyru susilaukė pirmagimio

2014-aisiais susituokusiai porai tai pirmasis mažylis. „Mums rugsėjo 28 dieną gimė berniukas. Jau esame namuose ir pratinamės prie naujo šeimos nario“, – šypsojosi Baiba. Moteris atskleidė, kad vardo berniukui pora dar nesugalvojo.

Tiesa, pora anksčiau neskubėjo atvirai prabilti apie laukiamą stebuklą. Nors pramogų pasaulio užkulisiuose apie tai buvo kalbama jau kurį laiką, pora neskubėjo žinios patvirtinti žiniasklaidai. Neseniai kūdikio sutiktuvių vakarėlį su draugėmis surengusi Baiba atskleidė ir vaikelio lytį. Tik vakarėlio metu draugės sužinojo, kad Serdiukų šeimą papildys berniukas.

Maltoje gyvenanti V. Repčenkaitė susilaukė trečios atžalos

„Taip lauktas mažiukas žmogiukas pasirinko pas mus ateiti spalio 12 dieną. Stebuklas – močiutes skrydis buvo tą pačią dieną, atgal į Lietuvą, bet ji dar spėjo pasūpuoti Adomėlį, nes Jis pasirinko pasveikinti pasaulį ryte! Po nuostabios gimties šventes, kitą dieną, grįžome namo švęsti gyvenimo jau su trimis vaikučiais“, – rašė Violeta ir atskleidė, kad berniuką pavadino Adamu.

Žinoma moteris neseniai su DELFI dalijosi mintimis apie vaikelio laukimą ir sakė, kad visuomet norėjo didelės šeimos. Iš ankstesnių santykių sūnų ir dukrą auginanti garsi moteris įsitikinusi, jog nauja gyvybė šeimą tik suartina.

„Vaikelio laukimas – labai jautrus ir nuostabus metas kiekvienai porai, šeimai ir kiekvienam poroje atskirai. Mūsų santykiai buvo gražūs ir iki mano nėštumo. Su naujos gyvybės pradžia į santykius atkeliauja jų stebuklas ir naujos asmeninės patirtys. Tai, ką norisi pasilikti sau (šypsosi)“, – DELFI yra sakiusi V. Repčenkaitė.

Stano su žmona susilaukė dukros

„Šiandien į žemę atėjo dar viena Moteris. Po namus išmėtyti ginklai ir mašinėlės suprato, kad teks užleisti vietą, aštrūs kampai atšipo, spalvos pasidarė švelnesnės. Trys vyrai neramiom širdelėm lauks grįžtant dviejų moterų, Sesės, Dukros, Mamos, Žmonos.

Jėgos po truputį susilygina. Neseilėjant feisbuko sienų noriu pasakyti – nieko nėra pasaulyje didingesnio kaip žmogaus gimimas. Ir nėra didesnio Dievo stebuklo nei Moteris. Esu dėkingas, kad leidi prisiliesti prie šio stebuklo, Indre. Joana Marija Stavickytė, 3650g., 53 cm“, – rašė Stano.

N. Juška su žmona susilaukė antrojo vaikelio

Baleto primarijus Nerijus Juška su žmona Agne Jurgilaite sulaukė šeimos pagausėjimo. Dvejų sūnų Paulių auginanti pora susilaukė dukrelės.

„2017 m. spalio 27–oji – diena, kai ilgai lauktas, saugotas ir mylėtas meilės vaisius tapo ne tik jaučiamas, bet matomas bei apčiuopiamas. Valanda...minutė... 21:45, kai dviejų autorių kūrinys numetė savo uždangą ir pagaliau virto realiai matomu unikaliu jausmų proveržiu, kuris išliks mūsų širdyse visam gyvenimui“, – taip poetiškai apie dukrelės gimimą kalbėjo baleto primarijus Nerijus Juška. Likus dviem dienoms iki savo gimtadienio jis ir žmona Agnė susilaukė antrojo vaikelio. Mergytė gimė 51 centimetro ūgio ir 2890 gramų svorio.

Apie tai, kad šį mėnesį gimtadienį atšventęs Paulius Juška turės sesutę, tėveliai žinojo vos įpusėjus nėštumo terminui.

Gruzijos milijonierių dukra S. Gelašvili-Niūniavė tapo mama

Pernai su Dominyku Niūniava susituokusi Gruzijos milijonieriaus duktė Sofio Gelašvili-Niūniavė susilaukė pirmagimio.

Vaikelio laukimo akimirkomis feisbuke mielai besidalijusi Sofio nuo viešumos nenuslėpė nei vaikelio lyties, nei būsimo vardo. Jau kurį laiką būsimieji tėveliai savo dukrelei buvo išrinkę vardą – Emanuelė Valerija. Kaip DELFI pasakojo pati Sofio, vaikelis gimė šįryt. „Jaučiuosi labai gerai“, – džiaugėsi jauna mama. Kūdikio laukimo akimirkas Sofio įamžino ir jautrioje fotosesijoje. „Besilaukianti moteris, – tai visų pirma be galo graži moteris. Iš mano veido nedingsta šypsena, tačiau ne tik ji yra moters aksesuaras.

Kiekvieną dieną sportuoju, prisižiūriu, kintant kūno formoms derinu drabužius, o kas geriau gali padėti galutinius taškus žmogaus įvaizdyje jei ne stilingi, unikalūs ir išskirtiniai aksesuarai? Jie tikrai daug reiškia kiekvieno žmogaus gyvenime, juk taip išreiškiame save, tai kaip jaučiamės“, – šypsojosi nėštumo metu rankų darbo papuošalų modeliu tapusi Sofio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)