Itališka dvasia alsuojančiame restorane susirinkusios garsenybės mėgavosi akustiniu Paulos koncertu bei jaukiai bendravo tarpusavyje.

DELFI vakarėlio metu svečių paklausė: ar jie pažada sau ką nors Naujųjų naktį ir ar jau turi suplanuotų pažadų.

Rolandas Skaisgirys savo pažadą įvardijo vienu žodžiu: „Nerėkti“. „Visada sau kartoju, kad esu geras, geras, geras... Dar sakau: aš ramus, aš ramus, aš ramus... Nepadeda. Dėl to ir sakau, noriu nerėkti“, – šyptelėjo R. Skaisgirys.

Larisa Kalpokaitė, Rolandas Skaisgirys

Tuo metu Larisa Kalpokaitė tikino, kad visada laikosi pažadų. Ir visai nesvarbu: naujametiniai jie ar ne. „Pažadų visada laikausi, – šyptelėjo Larisa. – Ir turiu sau duotą pažadą: paruošti naują programą.“

Pasidomėjus, ar Naujųjų metų naktis priverčia Larisą stabtelti, atsisukti atgal ir pagalvoti apie ateitį, ji nusijuokė: „Naujų metų naktį aš tokių problemų nekeliu, švenčiu Naujus metus. Viską planuoju prieš Naujus“.

Aktorių vakarėlyje akustinę programą atlikusi atlikėja Paula DELFI įvardijo labai konkretų planą, kurio ketina griebtis iš karto po Naujųjų. „Noriu išsilaikyti teises, išmokti vairuoti. Noriu sutaupyti laiko ir nevažinėti milžiniškų atstumų autobusais, – kalbėjo Paula. – Žinau, kur aš esu stipri ir kur ne, tai kažkodėl galvoju, kad vairuoti man nebus lengva, bet tikiu, kad sukaupsiu savo jėgas ir sugebėsiu.“

O ką Naujųjų naktį sau pažadės aktorius Džiugas Siaurusaitis? „Niekada nieko nežadu, – garsiai nusijuokė pašnekovas. – Nauji metai man nėra kažkoks atskaitos taškas. Sausio pirmoji man lygiai tokia pati diena kaip ir gruodžio 31-oji. Tas laiko suskirstymas nieko nelemia, kažką sau pasižadėti galiu ir nuo sausio šešioliktosios ar kovo pirmos.“

Lina Rastokaitė, Džiugas Siaurusaitis

Aktorė Daiva Rudokaitė, priešingai nei kiti pašnekovai, teigė, jog mėgsta pažadus ir juos laiko gyvenimo iššūkiais.

„Man nereikia laukti Naujų metų ar Kalėdų – dažnai sau išsikeliu kažkokį pažadą, nes tai tarytum iššūkiai gyvenime. Jei pavyksta išsilaikyti iššūkio kad ir savaitei – būnu savimi patenkinta. O jei nepasiseka... Tada turbūt ir lieka kelti iki kitų metų“, – nusijuokė pašnekovė.

Ar yra toks pažadas, kurį ji vis sau primena, tačiau kurio niekaip nepavyksta laikytis? „Sumažinti darbų tempą ir skirti laiko sau“, – šyptelėjo Daiva ir pridūrė, jog norėtų, kad ateinančiais metais šis noras pagaliau išsipildytų.

Daiva Rudokaitė

Kalėdiniame vakarėlyje apsilankė ir daugiau iš televizijos ekranų pažįstamų veidų: Darius Petkevičius, Saulius Balandis, Robertas Lenartavičius, Rolandas Boravskis ir daugelis kitų.

Vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)