Anksčiau grupėje DAR dainavusi Indrė po kėdžių etapo pateko į Andriaus Mamontovo komandą. Tai penktoji komanda, kuri šįmet yra naujovė.

Visi „X Faktoriaus“ teisėjai, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas bei Marijonas Mikutavičius, kėdžių etapo metu suformavo savo komandas po tris dalyvius. Kai visi teisėjai išsirinko savo komandas, savąją iš dalyvių, kurie nebuvo atrinkti, suformavo šįmet naujoku projekte tapęs Andrius Mamontovas.

Po sekmadienį nuaidėjusio pirmojo „X Faktoriaus“ finalo, iš kovos pasitraukė du dalyviai: Jazzu komandos narė Dovilė Rimkevičiūtė bei Samo komandos narys Marius Mickus.

Šie dalyviai projektą paliko todėl, kad sulaukė mažiausiai žiūrovų balsų. Būtent žiūrovai, anot Samo, yra didžiausi projekto teisėjai ir jie sprendžia dalyvių likimą. Pasiremdamas šiuo argumentu S. Urbonavičius-Samas tikino, kad nieko blogo nemato tame, jog į projektą buvo atrinkta TV3 grupės darbuotoja.

"X Faktoriaus" komisija

S. Urbonavičius-Samas: tokių taisyklių neturime

„Dalyviai renkami ne pagal tai, kur jie dirba, jie renkami pagal talentus, o vėliau žiūrovai labai aiškiai pasako, kas jiems patinka ir kas ne. Labai paprastas principas“, – į klausimą, ar šioje situacijoje jis neįžvelgia susikertančių interesų, atsakė projekto prodiuseris S. Urbonavičius-Samas.

Jo teigimu, taisyklėse nėra nurodyta, kad projekte negali dalyvauti asmuo, dirbantis toje pačioje televizijoje, kurioje transliuojamas projektas. „Čia ne loterija. Ten aiškiai apibrėžtos taisyklės, kad darbuotojai ar jų giminaičiai negali dalyvauti. Mes tokių taisyklių neturime, o bendros taisyklės labai paprastos – dalyvis dalyvauja ir yra atrenkamas pagal sugebėjimus ir talentus, – teigė Samas. – Juk neprastumsime mes žmogaus. Aišku, gal būtų baisu, jei mano dukra dalyvautų, bet vėl klausimas: jei talentinga, ką daryti? Kitur siųsti?“

Indrė Grikšelytė

I. Grikšelytė: aš einu dainuoti

Pati Indrė Grikšelytė DELFI teigė, jog ilgai svarstė: bandyti dalyvauti projekte ar ne. „Ilgai svarsčiau, ar turėčiau eiti, ar neturėčiau. Ne vien dėl savo darbo, bet ir dėl asmeninių sprendimų, – kalbėjo Indrė. – Galiausiai pasidomėjau, kokia bus sudaroma sutartis, kokios sąlygos ir nusprendžiau dalyvauti.“

Indrė scenoje ne naujokė, kurį laiką ji dainavo ir grupėje DAR kartu su Arvydu Martinėnu-Vudžiu bei Algirdu Grūdinskiu-Grūdu. Grupę mergina paliko dar šių metų pradžioje.

Mergina neslepia, dar prieš dalyvaudama projekte apsvarstė, kad ji – TV3 grupės darbuotoja ir tikėjosi dėl to sulaukti dėmesio bei įvairių įtarimų. „Bet finaluose balsuoja žiūrovai. Aš einu dainuoti. Žiūrovai parodys: patinka jiems mano muzika ar ne, o darbas ir darbo vieta... Nežinau, ar tai turėtų riboti svajonės išsipildymą“, – kalbėjo I. Grikšelytė.

Beje, pokalbio pabaigoje Indrė patikslino, kad dirba TV3 grupėje, tačiau ne konkrečiai su TV3 ženklu. „Ši įmonė turi dukterinių ženklų, aš dirbu su TV6, TV8, tv3.lt ir „Power Hit Radio“ marketingu. Neturiu jokio tiesioginio ryšio su projektais, kurie vyksta TV3 televizijoje. Apskritai šį projektą prodiusuoja „TV Manija“, TV3 televizija tik transliuoja“, – įvardijo Indrė.

Ne pirmas kartas, kai dalyvauja TV3 grupės darbuotoja

I. Grikšelytės atvejis „X Faktoriuje“ nėra išimtis. Prieš kelerius metus projekte savo laimę bandė „Power Hit Radio“ laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė-Vasiliauskienė. Ši radijo stotis taip pat priklauso TV3 grupei.

Deja, mergina iš kovų pasitraukė neįveikusi kėdžių etapo.

Pirmojo „X Faktoriaus“ finalo, kuris buvo transliuojamas tiesiogiai, akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)