Nepaisant to, kad dabar didžiąją jos laiko dalį užima šventiniai koncertai ir repeticijos, grįžusi po darbų ji skuba uždegti dekoruotas žvakes ir pasidžiaugti šventine nuotaika namuose.

„Žinoma, tam laiko yra mažai ir girliandų lemputes tenka įjungti ir rytą. Tiesiog, dabar toks darbingas metas. Ir eglutę skubu puošti anksčiau, kad dar spėčiau pasidžiaugti. Tiesa, pagal lenkiškas tradicijas eglutė yra puošiama dar gruodžio šeštą, kai minima šventė Mikolajki.

Šią dieną vaikai gauna dovanų. Tad reikalinga ir vieta, kur Kalėdų seneliui padėti dovanas (juokiasi). Tačiau ir aš būdama maža laukdavau ir Kūčių. Juk dovanas gauname dukart. Kaip nelauksi“, – su šypsena pasakojo žinoma moteris.

Tačiau prasmingiausia švenčių tradicija ji laiko laiką kai susirenka visa šeima. Jos artimųjų rate yra taisyklė, jog nesvarbu, kur bebūtų, būtina susirinkti visiems kartu ir grįžti namo Kūčių vakarą. E. Sašenko viliasi, kad ši tradicija išliks ir jai sukūrus šeimą.

Rodydama stilingai papuoštus namus Evelina užsiminė, kad jau nupirko ir visas dovanas. Paklausus, kokios dovanos tikisi pati, ji sakė nesugalvojusi: „galbūt iš to tiesiog išaugama? Žinoma, smagu gauti dovaną, bet jei kako prireikia, tiesiog nusiperki. Mano draugas ir seserys visada moka nustebinti, todėl tokio stebuklo ir netikėtumo laukiu ir šiemet. Tik čia svarbiausia ne materialios dovanos, o dėmesys ir rūpestis“.

Kartu su mylimuoju šventes sutinkanti moteris sako, kad vienas kitam jie sutarė dovanoti praktiškas dovanas. Bijodama, kad dar iki įteiks dovaną jis perskaitys apie tai naujienų portale, to, ką padovanojo ji nenorėjo įvardinti, tačiau sakė, kad kitąmet tai bus labai reikalingas daiktas.

„Mes abu susitarėme ir kadangi dovanos rinkimas užima daug laiko ir galvojimo, tai bus praktiškas daiktas, kuris pravers kitąmet. Nekantrauju, kada galėsiu padovanoti“, – šypsojosi žavi dainininkė.

E. Sašenko jaučiasi kaip niekada laiminga, o iš kitų metų tikisi, kad pavyks išlaikyti dabartinę laimę ir meilę.

„Kai liūdna, kažko trūksta, norisi prisipirkti kuo daugiau daiktų. Man to nesinori ir jaučiuosi laiminga. Užkemšame save daiktais, kad pasijaustume laimingi. Dabar aš tik norėčiau tik išlaikyti tai, ką turiu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)