„Kalėdos yra pats gražiausias metų laikas. Man gruodis ypač svarbus, pirmiausia dėl gimtadienio, tada dėl švenčių. Man Kalėdos visada buvo šeimos laikas. Žinoma, tai šiek tiek pasikeitė, kai atvykau į Los Andželą. Tačiau kiekvienais metais pas mane atvažiuoja šeima, tokiuosi greitai, bent jau šventėmis, grįšiu ir aš jūsų visų aplankyti“, – sako Simona.

Artėjančių švenčių proga atlikėja pristato naują fotosesiją.

„Labai tikiuosi, kad ji jums patiks. Kadangi esu pati didžiausia švenčių gerbėja, negalėjau neįsiamžinti, kai esu kalėdinės nuotaikos“, – šypsosi šviesiaplaukė.

„Jeigu dar nesate girdėję, norėčiau pasidalinti ir jaukia bei šilta kalėdine daina. Šiai dainai žodžius parašiau pati. Ši daina tikrai sukuria Kalėdinę dvasią. Šio kūrinio muzikos autoriai – Glenas Ballardas ir Alanas Silvestri, o žodžius sukūriau aš pati“, – intriguoja Simona.

O šiame įraše Simona, dar būdama 12-kos, atlieka vieną iš savo ankstesnių kalėdinių dainų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)