Kinijoje vykusio grožio konkurso metu Tatjana tapo gražiausia pasaulyje ištekėjusia moterimi.

Penktadienio rytą į Vilniaus oro uostą pasitikti žmonos bei mamos atvyko ir visi trys jos vaikai bei vyras Kšištofas. Visi jie, įeidami į oro uosto pasitikimo salę, rankose spaudė rožių puokštes.

Kartu su Kšištofu, pasitikti Tatjanos, atvyko ir jo tėvai, taip pat ir Tatjanos dukterėčia. Kiek vėliau į oro uostą su raudonų rožių puokšte atskubėjo ir Darjušas.

Kšištofas, laukdamas žmonos, pasakojo, kad dvi savaites išsiversti be jos buvo nelengva. Tiesa, trimis vaikais jam padėjo rūpintis artimieji bei auklė, tačiau ir jis pats juokėsi, kad žmonos namuose jau labai trūksta.

Nusileidus lėktuvui teko dar gerokai palaukti, kol Tatjana pasirodys atvykimo salėje. Kšištofas taip nekantravo ir nuolat žvilgčiojo pro retkarčiai atsiveriančias duris, jog oro uosto darbuotojai jį pakvietė vidun, prie bagažo atsiėmimo, kad krepšininkas galėtų kuo anksčiau pamatyti savo žmoną.

„Bus daug reikalų, tačiau manau, kad esu pasiruošusi tą daryti“, – apie titulo atstovavimą kalbėjo Tatjana ir pridūrė, kad pirmiausia ji nori pailsėti, nes per pastarąsias dienas miegojo vos kelias valandas.

O kas buvo sunkiausia? „Pasirodymai scenoje buvo jau šventė, tačiau trys dienos iki pasirodymo būdavo labai sunkios. Per tris dienas miegojau vos dešimt valandų, scenoje repetavome gal trisdešimt valandų“, – skaičiavo Tatjana.

Vilniaus oro uoste Tatjaną pasitinka artimųjų būrys:

Moteris atvira – pasitikėjo savimi ir tikėjo pergale. „Jau po bikinio pasirodymo buvo lengviau. Buvau rūbinėje, atėjo choreografas, pasakė, kad viskas bus gerai, reikia tik šypsotis. Ir pagalvojau, kad tikrai – jau pusė kelio nueita“, – šypsojosi grožio karalienė.

Ji neslėpė, kad pastarosios dvi savaitės buvo labai įtemptos. „Kiekviena minutė buvo suskaičiuota, Nebuvo galima vėluoti, nes iš pat pradžių mums pasakė, kad jei pavėluosime – nelaimėsime“, – apie griežtą režimą kalbėjo Tatjana, tačiau pridūrė, jog, nepaisant nuovargio, viskas sekėsi sklandžiai, nenutiko jokių netikėtumų.

Apie tolimesnius grožio konkursus Tatjana negalvoja, nes tiesiog nežino, kur daugiau ji gali dalyvauti. „Sakė, kad yra konkursas 45 ir daugiau“, – juokėsi Tatjana.


Ir kaip ją pasveikino vyras? „Ne iš karto galėjau paimti mobilųjį telefoną, nes po pergalės iš karto buvo spaudos konferencija, fotosesija, teko ir kiniškai pakalbėti, bet, kai jau galėjau, paėmiau telefoną ir radau Kšištofo žinutę „Nu nieko sau“, – juokėsi pašnekovė. – Paskambinau jam, o jis kaip tik buvo rūbinėje, tad visa komanda pasveikino.“

Po trumpų apsikabinimų ir komentarų žiniasklaidai, Kšištofas čia pat, oro uosto salėje, iššovė šampaną ir visi kartu pasveikino grožio karaliene tapusią Tatjaną.

„Pirmiausia noriu pailsėti, – žiniasklaidai šyptelėjo Tatjana, išgirdusi klausimą, ką pirmiausia ketina nuveikti, tačiau neslėpė, kad su artimaisiais tikrai švęs. – O paskui turbūt reikės ir stalą ruošti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (209)