V. Skaisgirė: „Stengiuosi išpildyti visus sūnaus norus“

Televizijos laidų vedėja ir kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė pasakojo, kad pati kursto savo sūnaus Ato tikėjimą Kalėdų seneliu. „Iš vaikystės man yra likę tik patys gražiausiai atsiminimai susiję su šia švente, todėl noriu, kad ir sūnus tikėtų Kalėdomis“, - sakė pramogų pasaulio atstovė.

Kalbėdama apie Kalėdų senelį, ji stengiasi vaikui perteikti mintį, jog tai nėra kažkoks diedukas, kuris ištisus metus gamina žaislus.

Vaida Skaisgirė

„Noriu, kad jis suprastų, jog senelis yra tarsi gerumo simbolis, į kurį verta lygiuotis. Bandau paaiškinti, kad reikia stengtis daryti gerus darbus ne tam, kad gautum žaislą, bet tam, kad suvoktum, koks yra geras jausmas tiesiog būti geram“, - kalbėjo Vaida ir pridūrė, kad Atas į Kalėdų senelį žiūri, kaip į savo paties senelį, dėl kurio reikia stengtis ne tik dėl dovanų.

Sūnaus norus televizijos laidų vedėja išpildo kiekvienais metais. „Jei yra galimybė, kodėl gi nepradžiuginti vaiko. Dabar jo norai keičiasi kasdien ir labiausiai jis nori tų žaislų, kurie yra populiariausi. Tai kol kas Atas Kalėdų senelio prašo „Lego Ninjago“. Kaip bus toliau nežinau“, - juokėsi V. Skaisgirė.

M. Jašinskytė: „Gerai, jog kol kas pageidavimai įperkami“

Žinoma šokėja ir jogos trenerė Milana Jašinskytė prisipažino, kad jos dukra Danielė dar labai vaikiška ir Kalėdų senelio stebuklais net neabejoja.

„Kasmet rašome laiškus seneliui, bet šiais metais užsivėlinome, tad rašysime savaitgalį“, - sakė Milana.

Tačiau, pasak jos, Danielė apie laiškų rašymą turi savo nuomonę. „Anot dukrytės, užtenka atsistoti parduotuvėje bei labai panorėti ir senelis tave išgirs. Kartą apsipirkinėjant prekybos centre, ji bakstelėjo pirštu į žaislinį kiaušinį, iš kurio išsirita gyvūnėlis. Mano pirma mintis: „nebrangiai prasisuksime šiais metais“, tačiau vakar prakalbo apie lėles „Monstres“, todėl Kalėdų seneliui teks tįsti didesnį maišą nei suplanavome“, - kalbėdama šypsojosi moteris.

Kasdienybėje Milana Danielę lepina meile ir dėmesiu, ne daiktais, tad per Kalėdas dukra gauna visko, ko širdis geidžia.

„Gerai, jog kol kas pageidavimai įperkami, todėl vis dar smagu pasakoti istorijas apie pro kaminą įsliūkinantį Kalėdų senelį. Su visa šeima vis stebimės, kur tą akimirką dingsta Mindaugas, tačiau Danielė nieko nepastebi, nes žino, jog už minutėlės, padainavusi ar padeklamavusi eilėraštuką, gaus dovanų“, - džiaugėsi M. Jašinskytė.

Milana Jašinskytė su dukra

O. Pikul-Jasaitienė: „Šiais metais jau pati žinojau, ko sūnui reikia“

Profesionali vizažistė ir populiarios merginų grupės „OMG“ lyderė Oksana Pikul-Jasaitienė patikino, kad jos ir garsaus krepšininko Simo Jasaičio sūnus nors ir tiki Kalėdų seneliu, tačiau dovanų kol kas dar pats neprašo.

„Mes ir taip žinome savo vaiko pomėgius bei matome, ką jis mėgsta labiausiai, su kuo dažniausiai žaidžia ir kuo domisi, todėl šiais metais jau pati žinojau, ko sūnui reikia. Stebėjau, kokiais dalykais jis paskutiniu metu žavisi“, - teigė scenos atstovė.

Oksana atskleidė, kad kitąmet Kalėdų šventė jų namuose bus dar didesnė. „Kiekvienas vaikas turi žinoti, kad Kalėdų senelis dovanas atneša tiems vaikams, kurie buvo geri, klausė tėvų, tvarkėsi žaislus, todėl kitąmet prašysime senelio atvykti į namus, kad sūnus dar labiau patikėtų šiuo stebuklu“, - pasakojo O. Pikul-Jasaitienė.

Oksana Pikul-Jasaitienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)