„Laikas taip greitai bėga, jog net nustembu, kad metai vėl prabėgo, – DELFI pasakojo Aušra. – Ir niekada, bent jau iki šiol, nieko neplanuoju. Viskas visada vyksta spontaniškai.“

A. Štukytė neslėpė, jog artimieji ją dažnai palepina gimtadieninėmis staigmenomis. „Man patinka staigmenos, tai malonu, nes tai dėmesys, kurį parodo artimi žmonės. Ir tai įkvėpia tolimesniems žygiams“, – šyptelėjo pašnekovė.

Aušra Štukytė

Paprašius įvardyti įsimintiniausią staigmeną, ji nė neabejodama įvardijo prieš dvejus metus mylimojo Dmitrijaus Radino sugalvotą sveikinimą. Gimtadienio dieną dvejose Vilniaus vietose, didžiuliuose ekranuose, buvo transliuojamas Aušrai skirtas sveikinimas: ekrane sukosi jos nuotraukos su užrašu „Su gimtadieniu, Štukyte!“.

Aušra Štukytė

„Turbūt įsimintiniausia buvo tada, kai mane pasveikino dvi švieslentės prie „Akropolio“ ir Vilniaus operos ir baleto teatro. O vakare buvo didžiulis draugų susibūrimas. Nė nežinojau, kur važiuoju, buvo sukviesti visi draugai. Po spektaklio manęs laukė automobilis ir tiesiog išvažiavome švęsti“, – pasakojo Aušra ir suskaičiavo, kad ją sveikino kone trys šimtai žmonių.

Aušra Štukytė ir Dmitrijus Radinas (nuotr. Gabrielė Andriulionytė)

Šį gimtadienį Aušra taip pat pasitinka darbuose. „Nuo pat ankstyvo ryto išvažiuoju į Klaipėdą, ten turiu spektaklį, o po to pasiliksime dviese romantiškai pabūti“, – gimtadienio išvakarėse DELFI pasakojo A. Štukytė.

Tiesa, nors gimtadienių Aušra niekada neplanuoja, niekuomet nebandė per jį pabėgti kur nors toli. „Nesu apie tai svajojusi ir to dariusi, – tikino Aušra ir pridūrė. – Viskas vyksta tiesiog paprastai, gimtadienio dieną gaunu daug sveikinimų ir klausimų, kur sustikti. Labiau nei dovanos, širdį glosto žmnių meilė ir laimės palinkėjimai.“

Aušra Štukytė - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)