Grožio specialistė Emilija Petrulytė Inetai paryškino antakius bei lūpas. Kaip pasakojo pati I. Puzaraitė-Žvagulienė, ši procedūra tėra tik natūralių bruožų ryškinimas, tačiau jaudulio buvo.

„Turbūt kai pagimdai porelę vaikų ir jautiesi kaip kokį gerą dešimtmetį jau esi išėjus iš rinkos – imi ir padarai tai, ko net nesapnavai, – šyptelėjo Ineta. – Pagalvojau, kad dzin. Galiu gražiai atrodyt ir vaikams. Būdama namuose.“

Šios procedūros nėra naujiena, tačiau Ineta jas išbandė pirmą kartą. „Džiūgauju kaip mažas vaikas! Nes nu... Man tai nauja. kažkas nerealaus ir visiškai neskausmingau, ko labiausiai bijojau ir nemiegojau 5 naktis prieš“, – nusijuokė Ineta, bet pridūrė, jog ir taip greičiausiai nebūtų miegojusi, nes vaikas „metė“ miegoti.

Ineta Puzaraitė-Žvagulienė prieš ir po procedūrų:

„Iš tiesų – koks palengvinimas moterų ir ypač mamų gyvenime! Juk mes norime būti gražios, bet kai rankos sauskelnėmis užimtos, tai kur jau ten rasi laiko pasiimti teptuką ir pasidažyti, – mintimis dalijosi Ineta. – O dabar, praleidai grožio salone kelias valandas ir va – sutaupai ne tik kosmetikos, bet ir laiko! Nu nerealiai, ką?! Moterys, jeigu Jums liūdna, jaučiatės nekaip – būtinai pabandykit! Ir juk čia nieko blogo. Nei kažką „pripūtė“, paputlino ar panašiai. Tiesiog paryškinami natūralūs veido bruožai.“

Nuotraukomis prieš ir po procedūros pasidalijusi I. Puzaraitė-Žvagulienė neslėpė didžiulio džiaugsmo: „Žiauriai laiminga esu. Net negalėjau sulaukti, kol viskas sugis. Turėjau prodyti jau dabar“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)