Modeliu dirbusi M. Račiūnaitė nebijo pozuoti be makiažo



A. Valentaitė išdavė gražios odos paslaptį

Nors kartais vis dar modeliu dirbančiai Astai Valentaitei tenka ir keturiskart per savaitę sėdėti grimerio kėdėje bei filmuotis ar dalyvauti profesionaliose fotosesijose, su makiažu paprastą dieną pamatysime ją retai.

„Tiesą sakant, kai buvau jaunesnė, be makiažo niekur neišeidavau. Dabar to nebedarau ir dažausi nebent eidama į renginį ar vakarėlį. Renginiuose yra tam tikras apšvietimas, todėl makiažas yra reikalingas, nors nusifotografuoti be makiažo taip pat nematau jokios problemos.
Net ir daugiau komplimentų sulaukiu būdama be jo. Neturiu ko slėpti. Svarbiausia, manau, yra rūpintis oda. Vieni apdovanoti daugiau, kiti mažiau ir nors pati su oda neturėjau jokių problemų, palepinu ją ir prižiūriu. Dabar taip daug naujovių moterims, jog reikėtų nebijoti atsirinkti teisingas priemones ir procedūras individualiai", – pasakojo A Valentaitė.

Didelį dėmesį ji skiria ir savo mitybai, vengia žalingų įpročių ir sportuoja. „Mano amžius toks, kad moterys jo sulaukusios jau sensta. Aš visuomet rūpinausi savo išvaizda, bet pirmąkart papildomas priemones raukšlelėms pradėjau naudoti sulaukusi 33 metų".

A. Maldeikienė: nesureikšminu to

Aušra Maldeikienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)