Anot A. Vėberio, Kalėdos – senas šaknis turinti žiemos saulėgrįžos, saulės sugrįžimo šventė. „Svarbią reikšmę šiuo laikotarpiu man turi tiesiog linkėjimai. Dar labai patinka per Kalėdas burti, ką nuo senų senovės darydavo lietuviai. Tai pasakojo dar mano močiutė.

Iš tėvų namų su Martyna (sužadėtinė Martyna Kerbedytė) į savo namus perkėlėme tradiciją švęsti ne tik su draugais, tačiau ir kitais artimaisiais, laikytis tradicijų. Būtinai einame į svečius pas pačius artimiausius žmones ir dalinamės dovanomis. Neišduokite paslapties, bet jau visiems savo artimiesiems esu pripirkęs dovanų “, – pasakojo žinomas vyras.

Savo namų eglutę Aras ir Martyna puošia tradiciniais žaisliukais ir mano, kad svarbiausia, jog nebūtų perkrauta. „Labiausiai mums patinka natūralių atspalvių, gamtos ir folkloro motyvais dekoruoti žaisliukai. Vis dar turiu ir savo paties drožinėtų žaisliukų iš medžio. Ir nors eglutę stengiamės puošti kasmet bent likus keletui savaičių iki Kalėdų, tai visada malonumas ir puikus laikas su šeima“.

Paklausus, ko pats atlikėjas tikisi gauti per Kalėdas, vyras nusišypsojo: „Aš jau parašiau laišką Kalėdų snieguolei. Tos dovanos ir tikiuosi (juokiasi)“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)