Tiesa, nepaisant to, kad šeima jau augina prieš kiek daugiau nei metus gimusią dukrelę, žmona, anot Remigijaus, jaučiasi puikiai.„Vaikelis į šį pasaulį gali ateiti ir Naujųjų metų naktį (šypsosi). Gyvename laukimu. Dabar laukiame ne kiek dovanų po egle, kiek šio šeimos pagausėjimo. Kadangi pametinukai, nėra labai lengva ir nemažai reikalų namuose, tačiau kartu susitvarkome", – pasakojo žinomas vyras.

Žinomas vyras juokavo, kad jie yra tradicinė šeima, kuri sako, jog vaikai gimsta Dievui, tėvynei ir sau. Jis neslepia, kad visada norėjo trijų vaikų, tačiau pagal jo gyvenimo planą šeimoje turėjo gimti du berniukai ir mergaitė. „Mergaitė turėjo būti palepinimui.

Tačiau išėjo atvirkščiai (juokiasi). Kai gimsta berniukas, tas faktas, žinoma, vyrams paglosto ego, nes taip pratęsiama giminė. Iš tiesų nežinau, kaip bus su berniuku. Abi savo mergaites dievinu ir viską dėl jų padaryčiau, o kaip bus auginant berniuką, dar pamatysime. Reikės mokinti ir ūkio darbų, kad užaugtų atsakingu vyru".Artimi draugai ir giminaičiai išgirdę, kad R. Žiogo šeimoje gims berniukas, neslėpė nuostabos. „Žinote, jie dėkojo Dievui (juokiasi). Galvojau, kodėl dėkoja ne man ar žmonai, o Dievui.

Galiausiai, būčiau laimingas ir jei būtų gimusi dar viena mergaitė. Vaikelis šeimoje visada yra laimė. Ir dukrelės laukia, žino, kad dėmesio pakanka abiems, todėl glosto mamos pilvuką ir jau planuoją, kokius žaidimus žais su broliuku".Namuose jau paruoštas ir kambarys, supirkti visi reikalingiausi daiktai, tačiau spalvas tėvai pasirinko ne mėlyną spalvą, o neutralios žemės atspalvius. Dukreles Rijaną ir Rėją auginanti pora sūneliui taip pat išrinko vardą, prasidedantį raida „R", tačiau kol kas nenori išduoti, koks jis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)