„Gruodžio 11 dieną turėjau galimybę praleisti krepšinio arenoje. Bilietus man padovanojo „Clippers“ komandos vadovybė, gimimo dienos proga. Kadangi gyvenu Los Andžele, o čia turime tik dvi NBA komandas, buvo labai smagu, kaip ir praeitais metais, apsilankyti krepšinio varžybose. Šios varžybos buvo ypač įdomios dėl to, kad šį pirmadienį „Clippers“ rungtyniavo prieš Jono Valančiūno komanda „Toronto Raptors“, – džiaugsmingai pasakojo Simona.

Simona Milinytė

Iš Kauno kilusi mergina pasakojo, kad visuomet palaikydavo „Žalgirio“ komandą, tačiau šį kartą rungtynes stebėjo pasipuošusi „Clippers“ kepurėle. „Juk gyvenu čia, todėl šį kartą palaikiau Los Andželokomandą. Žinoma, pati būdama lietuvė, negalėjau neploti ir nepalaikyti lietuvio krepšininko. Gyvai niekada nesu mačiusi Jono žaidžiant, todėl šios varžybos man buvo be galo įdomios“, – pasakojo Simona, aikštelėje stebėjusi ir žaidžiantį J. Valančiūną.

Simona Milinytė

Beje, po krepšinio rungtynių su J. Valančiūnu įsiamžinusi Simona nė nesitikėjo, kad staigmenos ir džiaugsmai tuo nesibaigs. „Namuose manęs laukė draugas Devonas. Jis pas mane atskrido iš kart po „Harry Potter“ filmo parodos Vokietijoje. Devonas skubėjo atskristi tam, kad gruodžio 12-ąją galėtų pats pirmas pasveikinti su gimtadieniu! Man dar sunku patikėti, kad jis tokį kelią skrido tik dėl gimtadienio, tačiau, jei atvirai, negalėčiau būti laimingesnė. Tikrai turiu geriausią šeimą ir draugus. Nieko daugiau nenorėčiau prašyti 22-ojo gimtadienio proga“, – su šypsena pasakojo Simona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)