„Kaskart grįžtu prie moteriškumo temos, nes ji mane įkvepia - noriu aprengti moterį taip, kad ji pasijustų vienintelė ir nuostabi. Tai nereiškia, jog kuriu vien vakarines sukneles - man lygiai taip pat įdomu pasiūti kasdienai tinkantį paltą ar megztinį, pabrėžiantį, bet neužgožiantį žavingiausių moters bruožų", - apie kolekciją pasakoja R. Kalinkinas.

R. Kalinkinas pristatymui šįkart pasirinko itin asmenišką erdvę - savo paties parduotuvę prekybos centre „Outlet Park": „Šias patalpas turime jau metus laiko ir iki šiol negaliu jomis atsidžiaugti - tai didžiausia mūsų kada turėta parduotuvė, iš dviejų pusių supama didžiulių langų, tad ji nuolat pilna šviesos, o papuošta žiemą iš lauko atrodo įspūdingai. Būtų nuodėmė neišnaudoti šios vietos renginiams, čia galiu suburti daug mūsų svečių - draugų, partnerių, klientų. Geras jausmas visus juos matyti ten, kur dirbu kasdien", skelbiama pranešime spaudai.

Tokioje jaukioje dizainerio erdvėje jo palaikyti į pristatymą atėjo atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu su gyvenimo draugu, radijo laidų vedėjaSimona Albavičiūtė-Bandita, modelis ir žurnalistė Garbrielė Martirosianaitė, atlikėja Atlanta ir kt.

Šie metai dizaineriui buvo itin turiningi ir intensyvūs - R. Kalinkinas atidarė didžiausią savo parduotuvę, pristatė pirmąją paruoštų („ready-to-wear") vestuvinių suknelių kolekciją, sukūrė kasdienos drabužių liniją bei itin sėkmingai sudalyvavo keletoje pasaulinių mados renginių bei projektų. „Neabejoju, jog 2018-ieji bus tokie pat pilni kūrybingų iššūkių", - nusišypso kūrėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)