Miuziklas persmelktas seksualumu ir ironija. Būti žinomu – siekiamybė. Nesvarbu, kur bebūtum ir ką darytum, tavo gyvenimo prasmė – šviesti spindinčia žvaigžde. Tavo pasirodymas sukamas kaip šou, video klipas ar dar vienas sensacingas nusižiovavimas.

Tai gyvenimas vardan žinutės pirmame puslapyje, antraštės, blizgučių, šlovės alėjos. Todėl nieko nėra šventa ir visos priemonės pateisinamos. Būtis pati savaime subalansuota ieškoti naujos intrigos.

Miuziklas satyriškai žvelgia į „teisingumo“ sąvoką, po kuria šio „teatro žaidėjai“ patys savaime tampa šou egzistencijos įkaitais. Bet juk čia Čikaga.

Premjeros nepraleido ryškūs Klaipėdos ir Lietuvos kultūros veikėjai, žinomi žmonės – spektaklyje apsilankė Klaipėdos muzikinio teatro direktorius, daininkas Jonas Sakalauskas, teatro pavaduotoja menui Jurgita Skiotytė, režisierius choreografas Donatas Bakėjus, daininkai Violeta bei Vilius Tarasovai, aktorė Aurelija Tamulytė ir kiti.

Premjeros svečiai:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)