„Šis leidinys skirtas mano atsisveikinimui su grupe, kurioje dirbau ilgus metus. Tam tikra prasme tai dovana ir SEL fanams, kurie man buvo svarbūs tiek pat, kiek kiekvienam grupėje dirbusiam žmogui,“ – sako atlikėja.

Santykius su SEL lyderiu Egidijumi Dragūnu nutraukusi dainininkė pasakoja, kad tokio žurnalo išleidimą paskatino prieš 6 metų kilusi idėja. „Egidijaus 35-ojo gimtadienio proga buvau sukūrusi žurnalą iš koncertų nuotraukų. Tai buvo mano dovana jam. Kai šis asmeninis projektas sulaukė milžiniškos šventės svečių dėmesio, vis pagalvodavau apie tai, kad tai galėtų būti didesnio leidinio, skirto fanams, idėja,“- pasakojo Eleonora.

Pasak jos, tikslingai šis leidinys pradėtas kurti dar prieš keturis metus: ilgai renkama informacija, išskirtiniai interviu, nuotraukos, niekam dar nežinomi faktai… „Taip jau sutapo, kad bebaigiant projektą mano ir SEL keliai išsiskyrė. Tačiau galiausiai apsisprendžiau, kad nereikia į šoną numesti to, dėl ko tiek metų dirbau ne tik aš, bet ir kiti, žurnalą kūrę žmonės. Be to, čia sudėta daug su SEL susijusių, žinomų, garbių žmonių interviu, t.y. nuomonių ir pasakojimų, kuriuos norėjosi pagaliau publikuoti. Netgi jeigu jų nuomonė apie Egidijų iki šiandien jau ir pasikeitė,“ – šypteli ji.

Atlikėja atsimena, kaip dainavimas SEL grupėje prasidėjo mažų miestelių šventėse, privačiuose vakarėliuose, klubuose. „Vienas pirmųjų buvo Kazlų Rūdoje... Viskas prasidėjo nuo kelių šimtų žmonių, vėliau koncertuose gerbėjų skaičius išaugo iki tūkstančio, pamažu augo, kol galiausiai įvyko tas sprogimas ir SEL grojo daugiau nei 22 tūkst. miniai Kauno „Žalgirio” arenoje. Šitos unikalios sėkmės raktus mes laikėme kartu. Tikiu, kad ne vien sunkus darbas buvo to priežastimi, bet ir kiti faktoriai. Apie visa tai ir yra leidinys gerbėjams „Fenomenas: SEL“,– pasakoja Eleonora.

Bene labiausiai intriguoja atviras Eleonoros laiškas Egidijui Dragūnui, kuris išskirtinai publikuojamas tik šiame SEL grupės gerbėjams skirtame leidinyje.

„Po skyrybų žiniasklaidoje nuvilnijo skandalas, todėl sulaukiau daug pakvietimų filmuotis, duoti interviu ir pan. Iš esmės, šios temos vengiu ir neturiu ketinimų daugiau apie tai viešai kalbėti. Šis laiškas yra pirmas ir paskutinis mano kalbėjimas apie Egidijų taip atvirai po viso to, ką pastaruoju metu teko patirti“, – tikina Eleonora.

Leidinys grupės SEL gerbėjams „Fenomenas: SEL“ jau parduodamas daugelyje spaudos prekybos vietų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)