„Prabangus kokteilis“ – toks aprangos kodas buvo pažymėtas pakvietimuose, tad susirinkusieji žėrėjo prabanga, o kai kurie pasirinko ir šventiškai blizgias detales.

„Ačiū niekada nebūna per daug, todėl ačiū jums, kad atėjote“, – susirinkusiems svečiams tarė Agnė.

Šventė aukščiausiai įkurtame Vilniaus bare buvo surengta pristatant kalėdinį „AŠ Ikona“ numerį, tačiau A. Jagelavičiūtė tikino, kad tai nereiškia, jog pačio leidinio turinys yra labai kalėdinis.

„Kiekvienas žurnalas turi savo temą: jėga, meilė... Prieš šventes labai norėjosi temos, kuri būtų pozityvi, todėl šio numerio tema yra Džiaugsmas“, – DELFI kalbėjo Agnė.

Ar tai reiškia, jog visos žurnalo istorijos yra džiaugsmingos? Į šį klausimą Agnė atsakė neigiamai, tačiau pridūrė: „Bet visos baigiasi laimingai“.

„Juk prieš šventes atrodo, kad visi žmonės yra labai laimingi. Tai netiesa, manau, kad prieš šventes daug kas jaučiasi vieniši ir nelaimingi. Juk žvelgiant iš šono atrodo – visi taip džiaugiasi, eglutės papuoštos. Būtent todėl ši „AŠ Ikona“ yra apie tai, kad pirmiausia reikia mylėti save“, – pasakojo Agnė.

Agnė Jagelavičiūtė

Šio vakarėlio A. Jagelavičiūtė nenori vadinti išankstine Kalėdų švente. Šį vakarėlį ji vadina visų kolegų bei žmonių, kurie yra šalia, subūrimu „po vienu stogu“. „Čia yra visi tie, su kuriais mes bendraujame, tie, su kuriais nepavyko pabendrauti, – kalbėjo Agnė. – Labai norėjosi visus suburti į vieną vietą ir pasakyti: „Ačiū, kad esate tokie skirtingi“. Reikia išmokti vertinti žmones, kurie yra šalia. Tikiuosi, kad kitais metais išmoksime labiau vertinti vienas kitą.“

Kas kartą žurnalo pristatymo šventės būna itin apgalvotos ir kupinos netikėtumų, tačiau Agnės svajonė – šiuos pristatymus padaryti švente visiems skaitytojams, o ne tik tiems, kurie prisideda prie žurnalo kūrimo.

„Tai yra žmonių, su kuriais mes norime, svajojame arba dirbame šventė. Svajoju, kad mes augsime ir turėsime tokį Kalėdų vakarą, į kurį galės ateiti kiekvienas mūsų skaitytojas“, – šypsojosi kalbėdama Agnė.

Žurnalo viršelį šįkart papuošė dainininkės Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Donato Ivanausko pora.

„Tai – pirmas kartas, kai žurnalo „AŠ Ikona“ viršelyje yra du žmonės. Tačiau, baigiantis metams ir pasitinkant Kalėdas, norisi dovanoti visiems dar daugiau meilės ir džiaugsmo, o tai lengviausia padaryti dviese. Dėl to mes su Agne suvienijome jėgas ir prie kito projekto – vos prieš savaitę pasirodė mūsų pirma bendra knyga „Gal pavalgom?“. Taigi, dalijamės ne tik meile, bet ir skaniu maistu“, – juokėsi Alfas Ivanauskas, idėjinis „Virtuvės mitų griovėjų“ lyderis.

Pasveikinti Agnės bei visos VMG komandos atvyko keliautojas Rimvydas Širvinskas-Makalius, Saugirdas Vaitulionis, Edita Mildažytė, Toma Vaškevičiūtė, Gabrielė Martirosianaitė, Jogaila Morkūnas, Deimantė Kazėnaitė bei Gediminas Žilinskas, Urtė Šilagalytė, Julija Žižė su vyru, Daiva Žeimytė, Matynas Tyla bei Neringa Zeleniūtė, Simona Burbaitė, Laura Vagonė, Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė bei daugelis kitų.

Šventės akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)