Žinoma moteris pasakojo, kad kasmet ji stengiasi kuo anksčiau pasipuošti eglutę namuose ir taip pat neskuba jos nupuošti šventėms vos pasibaigus.

„Būtent dabar tenka dirbti labai daug, todėl per darbus ir retą buvimą namuose tikrai nespėju atsidžiaugti namų jaukumu ir šventine nuotaika juose. Taip to norisi“, – pasakojo scenos atstovė.
Aistė taip pat pasakojo, kad visi jos turimi kalėdinės eglutės žaisliukai jai primena kokią nors istoriją, kelionę, šalį ar jį dovanojusį žmogų.

„Visi jie tikrai kažkuo ypatingi. Kai nuvažiuoju į kitą šalį, būtinai parsivežu sau lauktuvių kalėdinį žaisliuką. Vasara ar žiema tai būtų, bet žaisliukas – ypatingas suvenyras. Net ir karštuoju metų laiku miestuose galima rasti parduotuvėlių ar antikvariatų, kur būtų parduodami žaisliukai“, – pasakojo ji.

Taip ir ant jos namuose papuoštos eglutės yra sukabinti daugiausiai dūžtantys žaisliukai, ypač seni, kuriuos ji kabindavo ant eglutės dar būdama maža ar tie, kuriuos padovanojo atlikėjai brangūs ir artimi žmonės.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)