Atlikėja pašviesino ilgus juodus plaukus.

Dėl didelio užimtumo atlikėja savo sumanymui išpildyti teturėjo kelias dienas, o jį įgyvendinti padėjo plaukų stilistė Rūta Morozovienė. Jau aštuonerius metus jai savo plaukus patikinti Šorena pripažįsta, jog Rūtai ne kartą teko ne tik pildyti, bet ir atkalbėti atlikėją nuo staiga kilusių idėjų kardinaliai keisti stilių.

„Sėsti į plaukų stilistės kėdę kartais tenka dešimt ir daugiau kartų per mėnesį. Tai priklauso nuo to, kokie koncertai, projektai organizuojami, kokiuose renginiuose planuoju dalyvauti. Veiklos tikrai labai daug ir ne visada turiu laiko rūpintis savo išvaizda, plaukais. Gerai, kai už mane tai padaro kiti. Rūta ne tik kuria mano plaukų įvaizdį koncertų metu, bet nuolat rūpinasi jų išvaizda ir sveikata. Aš net pati pamirštu, o Rūta man primena, jog laikas plaukus kirpti, dažyti ar palepinti kauke“, – pasakoja televizijos projektuose Lietuvoje išgarsėjusi Šorena.

Ji prisipažįsta, jog yra gan spontaniška, ekspresyvi ir pasiryžusi nerti į išvaizdos eksperimentus.

„Labai dažnai kyla noras drastiškai keisti savo išvaizdą ir pasitrumpinti plaukus. Rūta yra tas žmogus, kuris ne vieną kartą mane sustabdė, nes puikiai pažįsta – žino, jog netikėtai atėjęs noras būti trumpaplauke taip pat greitai ir praeis, o gyvenime ir ypač scenoje ilgėsiuosi ilgų plaukų, šukuosenų, kurias galima iš jų padaryti ir kurios užbaigia mano įvaizdį bei yra vienas ryškiausių jo akcentų“, – sako Š. Džaniašvili.

Kai šį kartą Šorenai kilo noras gan ženkliai pašviesinti plaukus, R. Morozovienė jos neatkalbinėjo.

„Pakeisti juodų plaukų spalvą į šviesaus atspalvio rudą ir tai padaryti per gan trumpą laiką – nemenkas iššūkis. Kai panorau kardinaliai keisti plaukų spalvą, buvau labai užimta ir, jei ne Rūtos profesionalumas, tas noras taip ir būtų juo likęs. Esu labai dėkinga tiek Rūtai, tiek visai jos komandai, kad, tausodama plaukus, išpildė mano sumanymą bei suteikė galimybę atsinaujinti“, – sako Šorena.

Ji teigia neįsivaizduojanti į kieno dar kėdę galėtų atsisėsti ir pasipasakoti ne tik apie kilusius sumanymus, bet ir apie savo nuotaiką.

„Visu šimtu procentu pasitikiu Rūta, jos skoniu, atliekamų darbų kokybe bei žaviuosi jos fantazija ir profesionalumu. Vis tik svarbiausia, jog ji drąsiai neria į avantiūras kartu su manimi“, – neslepia po televizijos projekto „Šok su manimi“ stilistės kliente tapusi Šorena.

Atlikėja patikėjo R. Morozovienei savo išvaizdą, kai prieš keletą metų Šorenai kilo sumanymas išsiskusti gerą gabalą plaukų, o kartą, lietuviško filmo premjeros vakarui, Rūta iš vešlių ir ilgų atlikėjos plaukų formavo trumpų mėlynos spalvos plaukų šukuoseną.

Štai, kaip Šorena atrodo dabar:

Ankstesni dainininkės įvaizdžiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)