Prisijungti prie drabužių parduotuvės „ENLI·5 Mini Size“ komandos Anžela sumanė jau prieš keletą metų. Tuomet jos mylimojo tėvai kaip tik vystė savo drabužių verslą, o jiedu turėdami galimybę laikas nuo laiko prisidėdavo savo idėjomis ir pagalba. Šio prekės ženklo kūrėjai yra sukūrę dvi šakas „Plus Size“ ir „Mini Size“. Anžela ir Žygimantas yra atsakinti už pastarąją.
„Tačiau kuo toliau, tuo labiau pradėjome galvoti ir svajoti, kad reikėtų ir mums prisidėti ne tik idėjomis. Taigi, po keletos mūsų visų susitikimų, derybų ir planavimo tapome pilnaverte ir didele šio verslo dalimi“, – pasakojo ji.
Jiedu su Žygimantu jau pusmetį yra atsakingi už verslo plėtrą ir užsiima drabužių modelių atranka, socialiniais tinklais, fotosesijomis bei komunikacija.
Pasiteiravus, ar įsisukus į verslą ji neketina palikti muzikos, Anžela tik nusijuokė: „Muzikos niekada nemesiu ir nuo jos toli neatsitrauksiu, tačiau artėjant šventiniam laikotarpiui susiduriu su klausimu, kaip viską suspėti.
Šis verslas turi tikrai dideles perspektyvas, todėl pasitaikius tokiai tobulai progai startuoti, nedvejojau ir nutariau geriau plėšti save pusiau, bet suspėti du man svarbius dalykus“
Ji tiki, kad parduotuvė yra perspektyvi, todėl ketina puošti moteris ne tik Lietuvoje, tačiau ir visame pasaulyje. Didžiausia stiprybe savo versle ji laiko tai, kad jį kuria visa šeima.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)