„Tik susilaukę pirmagimio Pauliaus įsitikinome – iš anksto parinkti kūdikiui vardą labai sunku, nes kai mažylis išvysta pasaulį, gali paaiškėti, jog tai, kas atrodė gražu, susidūrus su realybe visai nedera. Su Evute tokia pati situacija mums pasikartojo dar kartą“, – sakė laimingi tėvai.

Visi vardai, kurie buvo sugalvoti prieš mažylei gimstant, mergytei netiko.

N. Juška patikino – nuo pirmųjų sekundžių dukrelė pademonstravo tvirtą savo charakterį.

„Kažkodėl nekilo abejonių, kad jos horoskopo ženklas – Skorpionas“, – šmaikštavo dviejų vaikų tėtis.

Pažvelgęs į dukrelę jis joje pastebėjo daug panašumų su Agnės brolio dukra Eva. Penkiametė yra Juškų krikšto dukra, žavinti aplinkinius savo aktyvumu, užsispyrimu, energija ir aktoriniais sugebėjimais.

„Mano viena iš pirmųjų įžvalgų buvo, jog mažylė panaši į Evuką. Tačiau tai buvo tik pamąstymas, po kurio sekė ilgos vardo paieškos“, – sakė N. Juška.

Tačiau po ne vieną dieną užtrukusių dvejonių pora visgi nutarė – vyresnėlis Pauliukas turės sesutę griežčiau skambančiu vardu.

Vardo Eva reikšmė: Savarankiška ir nepriklausoma. Nemėgstanti suvaržymų bei vertinanti naujoves. Visada naujienų sūkuryje ir dėmesio centre. Neieškanti žodžio kišenėje ir nevengianti sukritikuoti. Greitai mąstanti, mėgstanti rizikuoti ir išbandyti visas naujoves.

Žavi ir moteriška. Mokanti skaičiuoti pinigus, galinti su jais dirbti. Darbšti, vertinanti tradicines vertybes ir šeimą. Gali būti labai užsispyrusi. Vardo savininkė gali būti puiki kulinarė arba turėti savo verslą. Vardas atneš sėkmę aktorei, vadybininkei, verslininkei, muzikantei.

Juškų šeimos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)