Katažina buvo viena iš viešnių, nepraleidusių Indrės Urbanavičienės prekės ženklo „byDriu“ bei Marijos Silickajos-Šmatavičienės rankų darbo gaminių „Tata Paper“ parduotuvėlės atidarymo viename Vilniaus prekybos centre.

Nauja grožio prekių oaze Vilniuje susidomėjo ir daugiau garsių žmonių: stilistas Sigitas Praspaliauskas, kvepalų kūrėjas Aistis Mickevičius, dainininkė Rasa Kaušiūtė, TV projektų prodiuserė Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė su šeima, dainininkai Žygimantas Gečas bei Anžela Adamovič, renginių vedėjas Dainius Palivonas su žmona ir kiti.

„Grožis man labai daug reiškia. Visada iš savęs daug reikalauju ir stengiuosi prižiūrėti tiek veido odą, tiek plaukus. Viską, ko reikia moteriai, juo labiau, moteriai scenoje“, – DELFI apie grožio ritualus, kurių nepamiršta net augindama dvynius, pasakojo Katažina.

Tiesa, šis vakaras Katažinai – kur kas daugiau nei dar vienas atidarymo renginys. „Šį vakarą man ypatinga šventė, nes tai mano itin artimos draugės šventė, jos debiutas. O aš visada palaikau tuos, kurie turi didelį norą bei svajonę ir to siekia iš visų jėgų. Labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi ja, kad ji rado kažką, dėl ko kasdien jaučiasi vis laimingesnė, – apie draugę Mariją kalbėjo Katažina. – Mes kartu debiutavome televizijoje tame pačiame projekte ir jau tada aš mačiau jos didelį norą, ji matė mano didelį norą. Vis pašnekėdavome, kaip reikia siekti savo tikslų. Manau, kad man pasisekė, o dabar matau, kaip sekasi Marijai.“

Marija Silickaja-Šmatavičienė ir Katažina Zvonkuvienė

Katažinos ir Deivydo mažyliai netrukus švęs pirmąjį gimtadienį. Ir nors Katažina save apibūdina kaip tikrą mamą, tačiau tuoj pat priduria, jog tai nereiškia, kad reikia pamiršti rūpintis savimi.

„Nemanau, kad vaikai liūdi, jog trumpam palikau juos su krikšto mama. Visų pirma, krikšto mama labai laiminga, visų antra – ir mama turi prižiūrėti save bei grįžti namo laiminga bei graži“, – šyptelėjo Katažina.

Pastarieji metai Katažinai ir Deivydui buvo kupini atradimų, tačiau ji, pasakodama apie moteriškus grožio ritualus, pridūrė, jog ne kartą priekaištaudavo sau, jog gali ir labiau pasitempti.

„Dažnai sau nepatikdavau, nors komplimentų gaudavau daug, kad štai esu mama, visa švytinti. Taip, vidus, akys... Be abejo, tai švyti, tačiau aš pati iš savęs labai daug norėjau, o pokyčių buvo daug. Bet visuomet motyvuodavau save, kad reikia neužsisėdėti namuose, kad reikia dirbti. Tada ir supratau, kaip apsileidžia tos mamytės, kurioms labai paranku pasakyti, kad „aš negaliu išeiti, nes pas mane yra vaikas“, tokios mamytės – su riebaluota galva, nes, jei turi vaiką, tai ir turi būti tokia tikra mama. Aš irgi esu ta tikra mama, bet man atrodo, kad moteriai daugiau mažiau reikia savimi pasirūpinti ir pasilepinti bent trumpam“, – kalbėjo K. Zvonkuvienė.

Dainininkė pasakojo, kad stebi save iš šono ir vis analizuoja, nori būti reikalinga ir artimiesiems, draugams, scenai bei gerbėjams, o ne tik namų rūpesčiams.

Gruodžio pirmąją dvyniams metukai, tačiau, jos tikinimu, visiškai į buvusį ritmą ji dar negrįžo. „Ko gero, dar ilgai ritmą diktuos vaikai. Kol dar laukiausi, vis galvojau, kaip viskas bus, ar aš tikrai rasiu laiko sau pirmąjį pusmetį ar mėnesį“, – pasakojo Katažina.

Į sceną jau grįžusi atlikėja tikina, kad koncertuoja dar ne tokiu tempu kaip anksčiau. „Iš pradžių nuvažiavau į vieną, į kitą koncertą. Pabandžiau. Dabar taip pat labai atsirenku. Jei koncertas nėra labai toli – važiuoju. Nežinau, gal po pusmečio, o gal po mėnesio viskas vėl bus kaip buvę. Viskas vyksta netikėtai“, – šyptelėjo pašnekovė.

Garsenybių šventės akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)