Žinomos asmenybės, tarp kurių TV laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, dainininkė Monika Linkytė, įvairių socialinių iniciatyvų sumanytoja Ieva Krivickaitė, aktoriai Aušra Štukytė, Juozas Gaižauskas, Jokūbas Bareikis, Eglė Jackaitė, radijo ir televizijos laidų vedėjas Orijus Gasanovas, dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, dailininkas Algirdas Gataveckas ir daugybė kitų, savo apsilankymais džiugino vaikus, rašė kalėdinius linkėjimus ir spalvino meduolius, skelbiama pranešime spaudai.

Saldumynų meistrės Liucinos Rimgailės desertinėje meduolius margino ir krepšininkas Mindaugas Katelynas su žmona Ugne ir dukra Ūla. Globojamų vaikų organizuojamam renginiui laisvadienio popietę skyrė ir žinoma edukologė Austėja Landsbergienė su dukra.

Spalvoto meduolio dienos sumanytoja ir pagrindinė renginio organizatorė Violeta Masteikienė džiaugiasi, kad šventė kasmet susilaukia vis daugiau ne tik žinomų žmonių dėmesio, itin aktyviai įsitraukia įvairūs šalies miestai ir miesteliai. Šiemet meduolius nemokamai margino tūkstančiai norinčiųjų net 13-oje Lietuvos miestų įsikūrusiose kepyklėlėse ir bendruomenėse.

Negalėjusiems šeštadienį sudalyvauti šventėje, tačiau norintiems prisidėti prie iniciatyvos, sukurti specialūs Meduolių marginimo rinkiniai, kurie kaip ir pats renginys yra paskelbti viena iš Lietuvos atkūrimo šimtmečiui paminėti skirtų dovanų. Spalvoto meduolio diena yra ir Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotos kampanijos „Už saugią Lietuvą" dalis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)