Socialiniame tinkle „Facebook" pasidalijusi motinystės įkvėptu įrašu ji prisiminė ir pirmuosius savo nėštumus bei tai, kaip tuomet sekėsi auginti vaikus Lietuvoje.


„Koks malonumas ir vėl būti „nauja mama“! Pamenu kaip su pirmuoju sūnumi šukuodavau tuometinio Jaunimo sodo takus. Vaikutis apkutulotas miega sau tris valandas, o mes su drauge, nuostabaus likimo sese, stumdome vežimėlius sustirusiomis nuo vėsos rankomis, bet vis tiek... Juk vaikučiui reikia gryno oro!

Augindama dukrytę buvau barbė devyndarbė. Tarp maitinimų sugebėdavau nusifilmuoti laidose ir sudalyvauti fotosesijose, o kur dar begalės kitų reikalų. Mažylės vežimėlį lauke jau stūmė mylima auklytė...


Su trečiuoju sūneliu aš ir vėl noriu stumti vežimėlį pati, atidėjusi visus pasaulio reikalus . Skirtumas tik tas, jog dabar nebereikia vargti dėl šalčių. Čia, Maltoje, yra nuostabus klimatas auginti vaikučius.


Dabar jau žinau kaip greitai bėga ir prabėga negrįžtamai tie keli mėnesiai ir net neišmiegotos naktys ne tokios ilgos. Ir jos taip pat labai brangios širdžiai. Mėgaujuosi šiuo saldžiu dvasinio komforto skoniu ir mėgaujuosi savo netobulumu...


Prisiminus Adomo gimimo istoriją džiaugiuosi be galo ir tuo, jog jam tik užgimus jo niekas niekur neėmė, nematavo, neprausė, nevertino ir nesvėrė, o leido mums tiesiog būti ir mėgautis „skin to skin“ prisilietimais tiek, kiek norėjosi. Tai taip pat buvo mūsų laikas ir mūsų šventė. Sąmoninga pradžia.
Kaip gera būti savimi ir tiesiog būti meilėje ir šviesoje."


Pasiteiravus, kaip žinomai moteriai pavyko atsikratyti nėštumo metu priaugtais papildomais kilogramais, Violeta tik nusijuokė, jog kilogramai greitai ištirpo mėgaujantis motinyste ir auginant vaikus, tačiau nors keletas jų vis dar liko, moteris dėl to neketina išgyventi.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)