Šiuo metu negaluojančiai mylimajai D. Bunkus iškepė viščiuką. Prie nuotraukos jauna moteris rašė: „Skaniausias vakrienes vyras gamina kol sergu“.

5,5 kilogramus sveriantį viščiuką verslininkas pagamino pats. Tiesa, tai jau ne pirmas kartais kai Viktorija pastebi, kad jos gyvenimo draugas – puikus kulinaras. Ir anksčiau ji gyrė vyrą, kuris norėdamas parodyti dėmesį pagaminą ne vieną patiekalą.

#homemadedinner #homemadechiken #5,5kg Skaniausias vakarienes vyras gamina, kol sergu!!!!🙈😍👌💋

Публикация от Viktorija Siegel (@siegel.777) Ноя 23 2017 в 1:36 PST

DELFI primena, kad vasarą prieš dvejus metus pradėję susitikinėti žinomi žmonės susižadėjo praėjusių metų vasario 13-ąją. Prieš mėnesį patvirtinusi gandus apie nėštumą Viktorija neatvirauja, kada susilauks pirmagimio.
D. Bunkui tai bus antroji atžala. Žinomas verslininkas jau augina šešerių metų sulaukusį sūnų Kristupą, kurio susilaukė su atlikėja Natalija Bunke.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)