Jau daugiau nei 15 metų Saugirdas gyvena Vilniuje, o į Panevėžį grįžta aplankyti šeimos, tačiau šįkart tikslas buvo pasimatyti su draugais, gerai praleisti laiką, skelbiama pranešime spaudai.

„Važiavau iš darbo kelionės Rygoje, susiskambinom su bičiuliais, kurie buvo Panevėžy, ir nusprendėm susitikti! Gavosi puikus improvizuotas susibėgimas su seniai nematytais veidais“, – po vakarėlio pasakojo draugus sukvietęs marketingo specialistas.

Pasak Saugirdo, pasimatyti su artimiausiais žmonėmis išskirtinių progų nereikia, tačiau artėjant didžiosioms metų šventėms svarbu tam papildomai skirti laiko, o gimtasis miestas atgaivina daug prisiminimų – ir pats save, ir draugai tave gali pamatyti naujai. Be to, ne tik Vilniuje, bet ir Panevėžyje yra puikių vietų pasilinksminti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)