Į renginį atvyko tokie žinomi veidai kaip Simona Nainė, Aistė Kabašinskaitė, Viktorija Sutkutė, Marius Jampolskis, Liepa Norkevičienė su vyru, Aleksandras Pogrebnojus ir kiti.

L. Norkevičienė DELFI pasakojo jūros gėrybes mėgstanti, tačiau niekuomet jų neruošianti namuose: „Mėgstu austres, kai jas atradau, tai negaliu nustoti valgyti, tikrai labai skanu ir sveika. Tai toks gurmaniškas maistas, kurį mėgsta nedaugelis, bet kas mėgsta – atranda jose daug nuostabių dalykų.

Nors mėgstu visas jūros gėrybes, tačiau namuose retai renkuosi gaminti žuvies patiekalus, labiau mėgstu daržoves, paukštieną. Žuvies namuose negaminu ir todėl, kad mano vyras yra visai nusiteikęs prieš, jis absoliučiai nevalgo jokių jūros gėrybių, jis tik lydi mane, kad palaikytų kompaniją.“

L. Norkevičienė atskleidė, kad vyras namuose valgio negamina – ši pareiga tenka jai: „Mano vyras nelabai „gamintojas“. Gal mokėtų ir sugebėtų, bet kažkaip pasiskirstė pareigos, kad esu ta žmona, kuri ruošia jam maistą. Negaliu pasakyti, kad tai būna labai dažnai, bet jei ištaikome tą progą, kai galime būti namuose ir nenorime niekur eiti, tai aš gaminu, o vyras mėgaujasi. Mėgstu gaminti paprastai, esu mamos išmokyta šefė. Kartais mėgini paeksperimentuoti, ieškai įdomių užkandžių receptų, bet šiaip viskas paprastai, verdu įvairias sriubas ir tiek.“

Žinoma moteris teigė, kad virtuvės kuriozų patirti jai neteko. „Niekada nedarau tokių patiekalų, kur žinau, kad nesugebėsiu jų padaryti. Renkuosi saugiai, benedikto kiaušinių namuose nesugalvočiau daryti, nes tikrai žinau, kad nepavyktų ir geriau eiti jų kažkur kitur valgyti. Dėl to man nebūna taip, kad nepavyktų kažko pagaminti, aš darau tai, kas yra paprasta ir išmėginta mamos ar sesių“, – šypsojosi L. Norkevičienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)