Žinoma moteris pasakojo, jog savo kosmetinėje turi įvairių gamintojų kosmetikos: nuo brangiausių iki pačių pigiausių.

„Savo kosmetinėje tiek darbe, tiek namuose turiu daugybę įvairių gamintojų produktų. Nuo brangiausių iki visiems ypatingai prienamių kainų. Ir galiu pasakyti, kad kiekvienas gamintojas turi savo „perliukų“. Jau 13 metų makiažą darau ne tik sau, bet ir klientėms, vedu makiažo mokymus, tad esu priemones išbandžiusi ant pačių įvairiausių odos tipų. Kartais būnu nemaloniai nustebinta, kai prabangi pudra gražiai nesitepa, nepadengia dailiai veido, teršia ji, o, pavyzdžiui, vos kelis eurus kainuojantys pieštukai ar šešėliai tobulai atlieka savo darbą.

Tokius drąsiai rekomenduoju ir savo draugėms, ir klientėms! Kai kas bijo pigios kosmetikos dėl sudėties, nors sudėtis tiek pigios, tiek ir brangios kosmetikos gali būti identiška. Talkas, vanduo, heliuronas, rožių esencija yra pasitaikantys ir pačių brangiausių prekių ženklų kosmetikoje. Visi žinome, kad pirkdami brangią kosmetiką permokame turbūt ne 2 ir net ne 3 kartus, nes gamintojas daug investuoja į reklamą, pakuotę, moka didelį honorarą žvaigždei, reklamuojančiai produktą. Juk dabar stilinga derinti brangius drabužius su visiem prieinamais, taip ir kosmetinę galima susiformuoti ne tik iš brangios kosmetikos.

Tikrai ne visada aukštos kainos lygio prekė, bus geriausia. Ji gali būti brangi, bet netinkama. Tad testuok, rask ir mėgaukis! O dėl produkto vertės savo odai, domėkis sudėtimi ir pasitark su specialistu, kuris tikrai gali objektyviai patarti“, - rašė O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)