Neseniai virtinėje laikraščių publikacijų buvo rašoma, kad L.Scott mėgino priversti grupės gitaristus Ronnie Woodą ir Keithą Richardsą mesti rūkyti ir kritikavo jų rengimosi stilių.

Pasak spaudos, L.Scott jie pavadino "antrąja Yoko", turėdami galvoje Johno Lennono partnerę, japonų menininkę Yoko Ono, kurią kai kurie "The Beatles" gerbėjai kaltina dėl šios grupės iširimo 8-ajame dešimtmetyje.

"Visiška netiesa, kad L'Wren kelia įtampą tarp manęs ir likusių grupės narių", - rašė 62 metų M.Jaggeris.

"Visa tai yra nesąmonė. Kiekvienas turi savo stilių. Tarp mūsų niekada nebuvo jokių nesutarimų dėl drabužių, rūkymo ar L'Wren. Ją tai labai skaudina", - pažymėjo jis.

"L'Wren nė nesvajoja kištis į grupės, kuri groja jau 40 metų, reikalus, - pridūrė rokeris. - Tiesą sakant, grupės nariai, jų žmonos ir draugės sutaria itin puikiai".

M.Jaggerio atstovas spaudai pažymėjo, kad dainininko pasiryžimas užtarti savo draugę neturi precedento.

"Micką labai papiktino, kad didžiąją šių pranešimų dalį sudaro netiesa",- sakė jis.

R.Woodo žmona Jo taip pat stojo ginti L.Scott, pavadinusi ją "fantastiška kompanijos dalyve". Ji taip pat pabrėžė, kad priversti jos vyrą mesti rūkyti ar pakeisti apsirengimo stilių yra neįmanoma.

"Ronnie tik pats gali atsisakyti cigaretės. Niekas negali jam pasakyti, kad jis mestų", - sakė Jo.

"Kalbėti apie jo drabužius absurdiška. Ronnie rengiasi taip, kaip visada, ir neketina keistis", - pažymėjo ji.

"The Rolling Stones", viena sėkmingiausiai grojančių grupių roko muzikos istorijoje, praėjusį mėnesį po aštuonerių metų pertraukos išleido pirmąjį studijinį albumą "A Bigger Bang", kurį kritikai liaupsina kaip grįžimą prie jų originalaus stiliaus. Prieš mėnesį grupė pradėjo pasaulines gastroles.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją