Apie 4.40 ryto įvykęs incidentas buvo užfiksuotas filmavimo kamerų. Pasak desertinės „Sugamour“ administratorės Eitvydės Barkauskaitės, vaizdo įraše matyti du jaunuoliai – vienas jų filmuoja, o kitas koja spiria į lauke esančią dekoraciją ir taip ją sulaužo.

„Pradėtas tyrimas, policija nusifotografavo, turime vaizdo medžiagą. Ji dabar karpoma, kad galėtume atiduoti policijai“, – sakė E. Barkauskaitė.

Desertinei buvo padaryta 464 eurų žala, svarstoma apie dekoracijų draudimą.

„Kol kas svarstome apie dekoracijų apdraudimą, jų sutvarkymą. Yra nemažas srautas žmonių, kurie nori fotografuotis, tai atrakcija ir vaikams, turistams, tad kol kas dekoracijų statyti į vidų neplanuojame, paliksime lauke, kol kas neaišku, kaip viskas bus toliau“, – kalbėjo desertinės administratorė.

Tai jau ne pirmas kartas, kuomet nukenčia desertinės dekoracijos, vasarą iš vazonų buvo raunamos gėlės, pavogtas terasos stalas, tačiau tai pirmasis incidentas, kuomet imtasi laužyti dekoracijų.

DELFI nepavyko susisiekti su dekoracijas kūrusiu M. Petruškevičiumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)