Prieš fotoaparatų blykstes pozavusi Justino Jankevičiaus širdies draugo Greta Mikalauskytė šyptelėjo, jog į koncertą atvyko palaikyti mylimojo. Justinas lips ant scenos ir vienos dainos metu šėls kartu su bix'ais.

Į koncertą taip pat atvyko ir Mindaugas Papinigis, Daiva Žeimytė, Monika Pundziūtė-Monique, Richardas Jonaitis su žmona Jovita ir daugelis kitų.

Ketvirtadienio vakarą Vilnių drebinsiatis koncertas išties išskirtinis - bixai švenčia trisdešimtmetį.

Per visą gyvavimo laiką grupė turi sukaupusi apie 238 dainas. „Paskutiniu metu grodavome labai aiškią programą, kur nei penki procentai bix'ų kūrybos neatsispindėjo. Išgirsite tokių kūrinių, kurių niekas gal dar nebuvo girdėję. Per vis karjerą skaičiuojam 238 dainas“, – skaičiavo bix'ų lyderis S. Urbonavičius-Samas jubiliejinio koncerto svečiams žadėdamas išskirtinę programą.

Išgirdęs klausimą, ar šio koncerto metu galime tikėtis kokio nors rekordo, Samas nusijuokė: „Visus rekordus padarysime, kiek įmanoma“.

Trisdešimtmetį švenčianti grupė džiaugiasi, kad su jų muzika užaugo jau ne viena karta. „Koncertuose laukiame tų, kurie augo su mumis, buvo su mumis. Bet labai laukiam ir tų, kurie net nežino mūsų“, – šyptelėjo pašnekovas.

BIX koncerto svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)