Į renginį atvyko atlikėjos Urtė Šilagalytė ir Skaistė Steikūnaitė, aktorė Nijolė Narmontaitė, iliuzionistas Mantas Wizard, politikas Žilvingas Šilgalis su dukra, treneris Martas Kalendra, aktorės Valda Bičkutė ir Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, stilistė Violeta Malevska su dukrele Paule, žvaigždžių fotografė Elly Jurelly, žurnalistė ir rašytoja Laima Lavaste, verslininkė Nora Lapinskienė, dizainerė Milda Bordeaux su draugu, verslo konsultantu Sam Bhaskar, prodiuseris Gediminas Jaunius, verslininkė Aurelija Rusteikienė su dukra, vyrų stiliaus konsultantas Algirdas Gricius su drauge, dizainere Agne Deveikyte, įvaizdžio konsultantė Alvyda Jasilionytė ir kiti.

Renginio vedėjas, aktorius Vytautas Rumšas pakvietė visus leistis į unikalią grožio bei namų puošybos pažinimo kelionę ir drauge kurti jaukių namų istoriją. „Mūsų įmonės atstovaujamų prekinių ženklų gaminius galima rasti pasaulyje pripažintose parduotuvėse, tokiose kaip „Harrods“ Londone, „Le Bon Marche“ Paryžiuje, „KaDeWe“ Berlyne ar Penktojoje Aveniu Niujorke“, – sakė salono „The Home Story“ įkūrėjas Tomas Marijošius.

Vakaro svečiams buvos itin smalsu apžiūrėti prekybos centro fojė pastatytą naująjį „Maserati Ghibli“ ir šio automobilio prekės ženklo vardu pavadintą namų kvapą. Tai unikalus ir ypatingas kolekcijinis aromatas, kurį prabangių „Maserati“ automobilių kompanijai sukūrė garsusis itališko parfumerijos prekinio ženklo „Dr. Vranjes“ įkūrėjas Paolo Vranjes. Šiam prakilniam aromatui iš karto buvo lemta tapti aromaterapijos meistriškumo simboliu, išaukštinančiu kokybę bei eleganciją.

Šventės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)