V. Genytė kardinalių pokyčių neplanuoja

Atlikėja Vaida Genytė savo plaukais rūpinasi vos tik radusi tam laisvą minutę. Žinoma moteris visuomet įsigyja profesionalią plaukų kaukę, kurioje yra pieno ir ją naudoja po kiekvieno galvos plovimo.

„Kondicionierius šviesintiems plaukams yra pernelyg silpnas, todėl tam naudoju kaukę. Man dažnai reikia dažyti šaknis, o ir darbas plaukų nepuoselėja, nes tenka džiovinti, tiesinti, garbanoti“, – pasakojo pašnekovė.

Vos tik galėdama sau leisti ji namuose plaukus palepina aliejais. Pasiteiravus, ar nesutiktų nusikirpti plaukų trumpai, Vaida tik nusijuokė: „vis pagalvoju apie kare ar panašius kirpimus, bet turbūt tam dar neatėjo laikas. Minčių turėjau tik keisti spalvą. Buvau ir tamsesniais plaukais, bet supratau, kad man tai netinka ir mano plaukų spalva – šviesi, kokia ir buvo vaikystėje“.

L. Imbrasienė: norėjau nusikirpti visiškai trumpai - ežiuku

Televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė gali džiaugtis ryškiai natūralia plaukų spalva. Ir nors karts nuo karto pasirodo žilų plaukų, juos Lauros stilistei pakanka uždažyti natūraliais dažais.

„Tačiau mano plaukai yra sausi, nes esu garbanė, o juos tiesinu, tad reikalingos ir priežiūros priemonės“, – paaiškina ji.

Tiesa, taisyklė, kad turintieji garbanotus plaukus visuomet nori tiesių čia nepasiteisina. Laura nevengia būti ir natūraliai garbanotais plaukais.

„Tiesiog labai smagu keistis. Niekada nesu nusikirpusi labai trumpai, išskyrus iki pečių, nors mano plaukų stilistė mažiau linkusi į eksperimentus nei aš. Kai būnu apsisprendusi, ji dar leidžia pagalvoti ir puikiai viską įgyvendina.

Laura Imbrasienė

Būdama devyniolikos norėjau nusikirpti ežiuku ir džiaugiuosi, kad nepavyko. Tiesiog buvo tokia vidinė būsena ir norėjau greitai pasikeisti, kaip ir norėjau prasiverti liežuvį ir dirbdama Milane norėjau čia ir dabar tai padaryti“, – su šypsena pasakojo žinoma moteris.

Visuomet turėjusi ilgus plaukus ji sako jaunystėje užsimaniusi kontrasto, nors tuomet turbūt būti verkusi prieš veidrodį dėl tokio savo jaunatviško ir neapgalvoto poelgio.

Jei reikėtų, Laura ir šiandien drąsiai pakeistų šukuoseną, tačiau, kaip mano pati, tam reikalingas tikslas, kurio dabar nėra. „Kaip aktoriai šukuosenas keičia dėl vaidmens ar tai daroma vardan kokio nors labdaringo tikslo. Tiesiog manau, kad tam turi būti tikslas, o plaukų negaila. Jie atauga“.

Raudonplauke tapusi E. Vitulskienė nesirengia liautis eksperimentuoti

Žavioji operos solisto Merūno Vitulskio žmona Erika žino, jog plaukai nėra tai, kas verstų ilgai išgyventi ar mąstyti, kokią spalvą pasirinkti. Ne kartą ir šviesiaplauke, tamsiaplauke ar raudonplauke buvusi moteris jau keletą mėnesių džiaugiasi ugnine plaukų spalva.

„Turbūt ši plaukų spalva man labiausiai ir patinka. Ir draugai sako, kad ji geriausiai atspindi mano charakterį, bet kartu nuo jos labiau ir pavargstama, nes ryšku kaskart pažiūrėjus į veidrodį“, – pasakojo Erika.

Ji taip pat sako, jog pernelyg daug dėmesio plaukų priežiūrai neskiria ir nelaiko savęs plaukų priežiūros priemonių maniake. Tačiau keisti įvaizdį moteriai tikrai patinka ir eksperimentuoti. Daug kas, anot jos, priklauso ir nuo nuotaikos.

Erika Vitulskienė

„Jei tokia nuotaika ir idėja man patinka, kodėl gi ne? tikrai nesuprantu moterų, kurios lieja ašaras dėl nukirptų plaukų. Plaukai atauga. Eksperimentuoti su jais nebijau. Turbūt bijočiau sutikti ar dvejočiau dėl plastinių operacijų, nes tai susiję su sveikata ir medicina, o grožio eksperimentai man patinka“.

E. Vitulskienė juokėsi, kad vyras visuomet pastebi jos pokyčius sugrįžus iš grožio salono, mat dažniausiai jie būna kardinalūs.

Atlikėjas P. Meškėla ruošiasi skustis plikai

Renginyje sutiktas atlikėjas Povilas Meškėla pasakojo, kad turi tik vieną su išvaizda susijusį ritualą – kas pusantro mėnesio apsilankyti pas savo kirpėją, kurios draugija jam yra labai maloni.

„Nebeturiu tokių plaukų, kokius turėjau anksčiau, o ir su giliu liūdesiu turiu pripažinti, kad niekada ir nebeturėsiu, bet kirpėja man tvarkingai visada juos sutvarko. Atkreipiu dėmesį ir pirkdamas šampūną. Tokia ir priežiūra“, – pasakojo jis.

Povilas Meškėla

Pasak pašnekovo, jis ruošiasi tik nusiskusti plaukus plikai. Apie tai atlikėjas jau mąsto aštuonerius metus ir, kaip pats juokauja, turbūt dar nepribrendo tam.

„Tikrai neturėtumėte nustebti pamačiusi mane pliką. Tam tikrai ateis laikas“, – šypsodamasis žadėjo P. Meškėla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)